Marint i vår

Smådreglar över KappAhls nya damkollektion Hampton Republic 27, som lanseras 19 mars. Så himla mycket fint, exakt i min smak med rena linjer och utan massa detaljer. Klassisk färgskala i marinblått, vitt, beige och rött. Skulle lätt kunna shoppa mig väldigt fattig (allt på bilderna nedan går upp i storlek 48/50).

Saxat från pressreleasen;
” Inspirationen till Hampton Republic 27 hämtar KappAhls designteam från The Hamptons, semester-paradiset för stressade storstadsbor, några timmars bilfärd från New York längs Route 27. Här möts besökare av en livsstil där en dressad citylook övergått i en mer njutningsfull avslappnad livsstil.

The Hampton Style genomsyras av en outtalad dress code: 

Always look great, no matter the occasion. ”

KappAhl damkollektion Hampton Republic 27 våren 2013

Beige kofta 349 sek
Rutig topp 249 sek
Vit topp 149 sek

KappAhl damkollektion Hampton Republic 27 våren 2013

Baddräkt 299 sek
Blå kofta 349 sek
Scarf 149 sek
Väska 249 sek

KappAhl damkollektion Hampton Republic 27 våren 2013

Stickad randig tröja 249 sek
Necessärer 79,50 sek /styck
Randig topp 149 sek
Vit topp 249 sek
Marinblå topp 149 sek

KappAhl damkollektion Hampton Republic 27 våren 2013

Plaggen ovan går alla upp i storlek 48/50, fullständiga kollektion kan man tjuvkika på här kappahl.com/corp/Press/Imagebank/Hampton-Republic-Host-2012/

About

9 Comments

 • ZtorZillen mars 13, 2013 at 17:52 Reply

  Åh, vilka härliga färger!!! Älskar när det är lite småpuffiga ärmar också på tröjerna!

 • Sara juni 3, 2013 at 22:49 Reply

  Vilka fina kläder! Älskar baddräkten, men hittar den inte på länken…….kom den kanske från någon annan butik?

  • Helen Holmberg juni 3, 2013 at 22:52 Reply

   Sara allt kommer från KappAhl, de finns inte i deras webbshop?

 • Sara juni 3, 2013 at 23:41 Reply

  Såg bara bikinin, jättefin också, men jag är inte så supersugen på att visa magen, är så ljus att jag bränner den så fort jag hamnar i solen:-) Sjukt blek med dåligt pigment. Baddräkten kanske är på gång? Eller finns i butik kanske, ska förbi kappahl i vecka och spana på shorts, lidex o hm hade inga som var riktigt bra tyckte jag. Varför ska allt vara så kort!? Kanske har du tips på fina shorts till sommaren? Att ha i fritidslivet, på båten osv.

  • Helen Holmberg juni 4, 2013 at 00:14 Reply

   Jag har också lite svårt för att visa magen, tycker det är skönt att slippa behöva dra i byxor/överdel för att få det att sitta ordentligt 🙂 Vi kan ju hoppas baddräkten kommer snart!

   Jag får kanske sätta ihop ett shortstema inlägg åt dig 😉 Är inte själv så förtjust i shorts, tycker dom korvar ihop sig mellan låren. Tycker leggings i capri längd är bättre, fast det försvinner ju mycket benyta då..

   • Sara juni 4, 2013 at 08:31 Reply

    Ett shortstema skulle ju vara som en blöt dröm! Jag är inte så bra på att hitta snygga saker i affärerna, men med lite inspiration så brukar det gå lite bättre
    Det här är första sommaren som jag kan tänka mig att gå i shorts, kroppen ser ut som vanligt, som en blek vetedeg, men vad gör väl det? Min tanke är att shorts är ett bra plagg att ha på båten (första sommaren på havet), leggings och klänning är jättefint! Men det blir mycket tyg att ha koll på om man klättrar omkring, Jag har många leggings, och tunikor, tunikor är ju också ett sånt där plagg som man alltid känner sig fin i, det hänger bra på kroppen och är smickrande för kroppen.

    Såg din viktminskning, så stark du är 🙂 Jag har precis startat mitt viktprojekt, tänker gå ner 22 kg. Jag är lång så det märks inte hur tung jag är, men det känns. Har du gått ner med kost och träning, eller blivit opererad? Du är en inspiration i viktresan!

    • Helen Holmberg juni 5, 2013 at 13:40 Reply

     Tack, jag kämpar på 🙂 Nu har du ett shortstema uppe 😉 Jag brukar ha linne, leggings & lång tunika men jag brukar ta modeller som är rätt figurnära utan att vara tighta. Är nog för bekväm för att vilja ha hårda linningar, fast jag såg några jeansshorts jag blev väldigt sugen på…

     • Sara juni 6, 2013 at 00:10

      Tack för jättefin shorts inspiration! Där fick jag lite nya tips

  • Helen Holmberg juni 13, 2013 at 15:16 Reply

   Sara jag såg baddräkten i butik igår!! Hoppas du ser min kommentar 🙂

Leave a Comment