Måndag

Måndagsmiddag korv med bröd

Enkel, snabblagad men god måndagsmiddag – korv med bröd. Har visst kommit in i en jag orkar inte engagera mig i matlagningen period. Ni får ha lite överseende för oinspirerande matlagningen.  Väntar dock lite nya bakrecept inom en snar framtid för er, det vill säga om jag inte misslyckas helt med experimenten idag. Kan inte fira födelsedag utan att provbaka något nytt och gott, eller vad säger ni?

Nya mintgröna nagellacket från Makeup Academy, mumsigt namn också Pistachio Ice Cream

Passade på att byta nagellack i en stund av tristess och provmålade med nya mintgröna nagellacket från Makeup Academy. Gillar nyansen riktigt mycket, så där härligt pinup-retro och med ett läckert namn också Pistachio Ice Cream. Tyvärr är det lite mer trögmålat än mina Mavala lack men är ungefär som Depend lacken. Går två lager för att täcka ordentligt, trots minusen så tycker jag det är väldigt bra för sina ynka elva kronor i inköpspris.

I övrigt en bra dag, borde ägnat mer tid åt kameran men spelade spel, vilade och börjat beta av lite av allt stök i lägenheten. Det är inte klokt så fort det går att gå från städat till fullständig kaos på nivån av att det ser ut som en tornado dragit fram här. Ren tvätt, smutsig tvätt, handdukar, udda strumpor, tidningar, verkligen allt snurrar runt på ställen där det inte alls hör hemma. Jag är verkligen inget bra grundmaterial för en hemmafru,men försöker sparka mig själv i ändan så jag kommer till skott och sakta men säkert minskar högen med måsten.

Det positiva är att allergierna börjar lugna ner sig, hyn läker och kroppen gör mindre ont. De flesta gnäller över lite nederbörd, jag är en lycklig person. Nä, vi är! Både jag och sambon har pollenallergi mot just gräs, så vi nyser och är ynkliga i duo. Har förresten verkligen övergått till sommarläge nu, har slängt bort täcket ur sängen och sover med påslakan enbart och strumpor. Kyligare nätter åker en Hello Kitty filt på också men gud så skönt det är att kunna frysa i sängen mitt i sommaren. Lyx på hög nivå!

About

No Comments

Leave a Comment