Måndag

Lider av bloggtorka, holidayblues kanske? Längtar efter sol, bad och lata dagar vid poolen..

Två olika kyckling curry rätter, Indisk Korma Grytbas och currysås

Egen currysås med kyckling och jasminris

Blev ytterligare en provlagning av en Felix Grytbas (tack Ica Maxi som delat ut dom gratis) med smaken Indisk Korma, för säkerhets skull provlagade jag nytt recept åt mig själv med. Kyckling i currysås, lärde mig av min miss förra veckan 😉

Dessutom läste jag inte ordentligt förrän jag lagat klart och sniffat på pannan rejält, Indisk Korma innehåller kikärter som är baljväxter – som jag inte tål. Så de var ju lite av en miss men sambo åt gladeligen och fick mat över till lunchlåda. Enligt sambon godare än Röd Curry men fortfarande inte i närheten av att vara så god som min egna curry kyckling (lite stolt blir man när han säger sånt). Omdöme 3 av 5 (som sagt, från sambon), ätbar och lite godare dag 2 då smakerna kommit fram mer dock inget han någonsin vill att vi köper igen.

Själv njöt jag av riktigt god curry kyckling i sås, receptet fick jag av syster (tack!!). Ska sammanfatta receptet åt er (och mig själv) sen, inte riktigt lika gott som Knorrs Chicken Curry mix men riktigt god.

Börjar sakta vänja mig vid att äta mer magsnällt igen, mindre portioner, inte så sent på kvällarna, inga kakor – chips eller godis. Har dock lite godisabstinens men magen är glad över att slippa allt små ätande. Försöker att inte tänka ”diet” eller andra negativa saker, inget vikthetsande här eller sifferfokuserande. Vill bara få min mage och kropp att må bra, skulle kläderna sitta lite lösare så får jag väl stå ut med det.

Apropå kläder så har jag nu fått hem DEN Klänningen, den vita, fina, underbara, helt magiska klänningen som är allt jag hoppades på och mer. Så himla glad, vet det är 8 månader kvar men det känns skönt hittat min drömklänning och att kunna gå och titta på den då och då där den hänger i sin påse. Den passar just nu som om den var sydd för min kropp, men skulle de behövas kan jag nog be mamma ta in den/justera den om de inte passar om 8 månader. Åh den är så fin, önskar jag kunde visa er men lite hemlisar vill jag ha kvar 😀

About

No Comments

Leave a Comment