Lindex added sizes shopping inspiration

Bloggade nyss om Lindex frukostevent i samband med lanseringen av nya Holly & Whyte kollektionen på andra bloggen. Vart så klart vungen att kika vad som trillat in sedan sist jag var på onlinebutiken och det har kommit in en del godingar som går upp i större storlekar, så kallade ”added sizes” (ordinarie kläder som går upp i större än 42/44).

Söta klassiska plagg upp i större storlekar från Lindex Holly & Whyte kollektion

Från Holly & Whyte kollektionen prickig cardigan & topp med rosett. Kanske inte skulle para ihop prickig kofta med prickiga kläder, men snyggt till enfärgat och jeans, likaså den stilrena toppen med rosetten på axeln. När man vill vara mer uppklädd än leggings & linne hemma-looken.

lindex_20160904

Sköna mysplagg för mindre formella dagar, svart trikåklänning & grå långärmad tunika. Strumpbyxor eller leggings så är man redo för mys med syskonbarn, bak i köket eller bloggjobbande.

lindex_x_20160904

Och när man vill vara riktigt fin, för middag med släkten eller vänner. Eller bloggevent/bloggmingel så passar dessa två fina klänningarna, mönstrad omlottklänning & svart omlottklänning. Också de i Lindex added size (precis som övriga plagg i inlägget). De enda som jag ogillar är att de valt göra de två sista klänningarna i polyester, varför?! Det är extremt sällan jag köper plag som innehåller annat än viskos, bomull och lyocell (allt annat kliar).

About

No Comments

Leave a Comment