Längtar efter sommar

Blått det nya svarta? Jag har en tendens att nästan alltid köpa svarta kläder; det är smalnande, snyggt, stilrent och går perfekt att blanda med färger. Smart basfärg helt enkelt tillsammans med vitt. Dock känns det lite tråkigt när man tittar i garderoben och 75% eller mer är svart och på sommaren ska man väl vara lite färgglad? Den vänstra för fina sommarmiddagar ute och den högra lite mer vardagsvänlig.

Esprit Collection Klänning 799 kr
Fodrad chiffongklänning i ärmlös modell med volang upptill och smockresår i ryggen. Påsydda silkeband upptill och under bysten.Dragkedja i sidan. Längd ca 74 cm i stl 38. Vävd chiffong av 100% polyester. Skontvätt 40°.

Esprit Casual klänning 599 kr
Fodrad chiffongklänning med kort ärm och infälld resår under bysten. Även infälld resår och liten volang i ärmslut. Liten volang, sprund och knyt i halsen. Längd ca 92 cm i stl 38. Trikå av 100% polyester. Tvätt 30°.

About

3 Comments

  • Tweety februari 27, 2011 at 10:15 Reply

    Svar tack. Hade varit kul att ta en fika någon dag, om du har lust?

  • Cinderella februari 27, 2011 at 16:28 Reply

    Jag har aldrig använt axelbandslösa plagg så därför utgår klänningen till vänster för mig även om den är mycket fin, däremot skulle klänningen till höger kunna vara bra till sköna sommardagar! 🙂

  • Helen februari 28, 2011 at 14:35 Reply

    Cinderella. Har funderat lite fram och tillbaka på det axelbandslösa klänningar, svårt det där med bekvämligheten. Vill inte riskera att saker glider ner.. Fast det ser väldigt fint ut, om man har fina axlar 🙂

Leave a Comment