Klickat hem..


Grå stickad poloklänning från Bubbleroom

 Grå stickad poloklänning från Bubbleroom ord.pris 279 kr

Midjelång kofta av märket Vila, modell Rob Ls Rib Bolero i färg Vanilla

En naturvit midjelång kofta av märket Vila ord.pris 249 kr

Grå finstickad omlotttröja med drapering, från bubbleroom

Grå finstickad omlotttröja från bubbleroom ord.pris 199 kr

Fyndat lite till vinter garderoben på bubblerooms rea, lite läskigt med postorder och storlekar men i värsta fell får det ju returneras! Har inte så mycket vinter betonade kläder, så har utgått ifrån de kläder jag har och kompletterat med följande;

En vaniljvit kofta att ha till alla kortärmade klänningar (sommarklänningar blir året runt), koftan kommer bli kalas fin till min gråa stickade korta kjol från KappAhl också.

En grå stickad klänning med polokrage, hoppas på att den är varm, go och smickrande på mig.

Omlott toppen är tänkt till mina jeans och svarta cargo byxor, vardags känsle med ett linne under eller utan för att vara kalasvänlig. Behöver lite ”varmare” överdelar och jag är svag för omlottmodeller.. Om ni nu kunnat undgå detta?!

Ska bli spännande prova allt som förhoppningsvis dyker upp före nästa helg då vi ska på födelsedagsmiddag! Vaniljvitt, grått och mer grått – passar bra ihop med min vinter bleka färgskala.

Extra plus i kanten för att det just nu är fraktfritt på bubbleroom.se, gäller fram till 24 december! Finns dock ett stooooort minus med bubbleroom, att man inte kan stortera kläder på storlek. Det är så många sidor att bläddra igenom där det mesta är XS – S eller M på sin höjd.

About

1 Comment

  • ZtorZillen december 11, 2011 at 14:53 Reply

    Åh, älskar också omlott! Snygga fynd! Hoppas de är lika snygga i verkligheten!

Leave a Comment