Kalla vindar

Lite trött i skallen så har lite svårt med orden, får bli lite bilder för att sammanfatta min måndag istället tror jag. Fick tag på mamma som mådde bättre, skönt! Sen blev det rusta – väla – ikea och ica maxi, mina fötter tyckte inte det var så roligt men det gjorde jag!

Alltid skönt komma hemifrån, solen sken och det kändes väldigt vårigt så drog på min svarta nya H&M klänning och min vita fina esprit top under. Kunde inte motstå att byta ut nagellacket mot ett mörktgrått till ett riktigt härligt rosa också. Upptäckte när jag kom ut att det var ju svinkallt och blåsigt, tur jag har min fina jacka att värma mig i!

Hittade faktiskt inte så mycket roliga kläder faktiskt, dels fanns det helt enkelt inget som kändes “wow” men jag vill även gå ner lite till i vikt innan jag handlar något nytt. Har en ganska bra basgarderob, bara mina kjolar som behöver sys in och justeras så de sitter bra igen – bara känns hela tiden som men tänk om jag fortsätter gå ner, ska min stackars mamma behöva hjälpa mig igen då?

Förstörde min nutrillet entusiasm hos mamma när vi fikade efter all shoppingen, åt färskt vitt bröd men det var gott så det var värt det. Kommer fler måltider att vara nyttigare vid. Fick klagomål på hur mina armar ser ut, så nu är det tillbaka på kortison.. Så skoj. Är dock mer motiverad igen att vara nyttig, så det ska nog gå bra ändå!

Äntligen handlat skolådor (Komplement, Ikea) till hallen och min garderob, så trött på alla skor som ligger överallt!

Bild på mitt favorit nagellack från depend, färg 153 en härligt retro pastell rosa.

Har blivit med hålfotsinlägg nu, får se om det gör någon nytta för fötter och rygg.

About

No Comments

Leave a Comment