Julklappsshopping

the body shop vitamin e

Igår var det medlemskväll på The Body Shop, så jag passade på att skämma bort mig själv med lite ansiktshudvård för fyndpriser. Brukar vanligtvis fungera bra med Nivea daily essentials sensitive dag & nattkräm, men ibland behöver man lite extra. Speciellt nu på vintern när fuktigheten i luften ändras mycket och huden blir extra torr är det skönt ha en ”backup plan”.

I somras provade jag The Body Shop’s Vitamin E sink in moisture mask, en mask man smörjer in sig med på kvällen och sedan sover med och tvättar av på morgonen. Och den var riktigt bra, inte riktigt lika bra som Powerlite Masq+ Soothing & Calming men bättre än vanlig nattkräm. Och billigare, 195 kr en hel burk och masq+ kostar 250 kr för 6 stycken..

Så jag köpte en burk igår när mamma ändå skulle köpa en julklapp i webshoppen, om man handlade 3 ansiktsprodukter fick man en på köpet och köp över 500 kr en bonus gåva så jag kunde inte låta bli att handla Aqua boost sorbet & Moisture cremen med.

Får bli min lilla julklapp till mig själv i år..  😀

Vitamin E Aqua Boost Sorbet är en vårdande, svalkande och superlätt ansiktskräm som gör huden len och mjuk. Med sin frostiga textur, silkestunna konsistens och svalkande känsla bjuder denna kräm din hy på en härlig upplevelse.

Vitamin E Moisture Cream är en bästsäljande fuktighetsbevarare som får huden att kännas mjuk och len.

Vitamin E Sink In Moisture Mask  är en fuktighetsbevarande mask som tillför antioxiderande Vitamin E för en fräschare hy.

About

No Comments

Leave a Comment