Julafton 2017

Årets julgran med våra julklappar och LEGO jultåg

En bild på julgran med julklappar före vi åkte till svärmor & co för att fira jul. Vi spenderade halva eftermiddagen hemma utan stress och började julafton med en riktigt välbehövd sovmorgon för oss båda.

Hos svärmor bjöds det på julfika till Kalle Anka, sen julbord någon timme senare. Julmat kommer aldrig bli min grej men så länge det finns lite Janssons frestelse är jag glad och nöjd.

Det märks att makens syskonbarn börjar bli vuxna, minstingen går på högstadiet nu så det var verkligen en lugn och skön julafton. När klockan närmade sig åtta körde vi hem men inte utan en julfika hos mina föräldrar först, där vi lämnade av några symboliska julklappar. Det är skönt att vi bor så nära för det blir ingen omväg och även om det bara var en kort stund känns det bättre i hjärtat att träffa dom.

Väl hemma invigdes julstrumporna från svärmor, varma och goa. Fick även en bok och en rejäl halsduk av henne. Av mina föräldrar ett gigantiskt yankee candle ljus, Body shop kokos duschkräm från maken utöver Kenwood köksmaskinen, ett sött rosa Body Shop kitt från makens storasyster med familj. Rejält bortskämd, måste varit väldigt snäll 2017?

Kvällen avslutade jag med en julfilm, Northpole: Open for Christmas (tror det var på Netflix eller viaplay). Jag älskar fåniga feelgoodfilmer, så passar på när maken går till sängs tidigt.

About

No Comments

Leave a Comment