Impulsshoppat en ledig höstgarderob 

Långärmad, jacquardstickad kofta från Happy Holly med sjalkrage och knytband i midjan.

Passat på att handla lite på bubbleroom i fredags för mitt presentkort, nu börjar det faktiskt ta slut. Vann ett väldigt generöst presentkort från Nutrilett på bubbleroom förra sommaren. Så det fick bli lite fina nya lediga höstplagg att komplimentera alla klänningar och byxor med.

Dyrast i varukorgen är en ljuvlig långärmad, jacquardstickad kofta från märket Happy Holly (de har mycket fina plus size kläder) med sjalkrage och knytband i midjan. Finns i blått och rött också, men tror svart är mer ”jag” och funkar med allt.
Lång, ribbad cardigan med luva och kort dragkedja fram från TrulyMine. Koftan har långa ärmar och rundad nederkant.

Blev visst två koftor, jag älskar koftor som lager-på-lager plagg. Att ha över klänningar, tunikor och linne så den fick följa med också. Gillar att koftan har luva och kort dragkedja fram, lite annorlunda! Den ribbstickade koftan kommer från märket TrulyMine som även de har kläder upp i större storlekar.
Långärmad denimskjorta från Happy Holly med bröstfickor och rundad nederkant
Jag brukar undvika jeansplagg, men haft en liten crush på den här fina långärmad denimskjortan (också från märket Happy Holly). Tror den kan bli trevlig till leggings och strumpbyxor, hoppas den är lång nog att kunna fungera som klänning på korta mig.

Underbar tunika med fantastiska detaljer från Chiara Forthi. Tunikan är av ett vävd bomullsmaterial med struktur

Och slutligen från rean fyndade jag en underbar mörkblå tunika med fantastiska detaljer från Chiara Forthi. Tunikan är av ett vävd bomullsmaterial med struktur och 2-pack svarta leggings. Leggings är en förbrukningsvara och de lyckas alltid få fötter och försvinna (eller så behöver jag städa lite bättre här hemma).

About

No Comments

Leave a Comment