Höstvärmare

Fina fingervantar från iphone-vantar.se så jag kan blogga i kylan!

Fina fingervantar från iphone-vantar.se så jag kan blogga i kylan!

Jag och sambon kommer inte behöva frysa om fingrarna i höst och vinter, för igår kom mina fina android-vantar  (funkar så klart även kanon som iphone-vantar)! Beställda via iphone-vantar.se som har många olika modeller i barn, dam och herrstorlek 🙂 Vantarna kostar från 159 kr till 199 kr och så tillkommer 29 kr i porto på varje beställning.

Tanken när jag beställde var att jag skulle ha alla par själv, för jag kunde inte riktigt bestämma mig för vilka jag tyckte bäst om – de svarta eller rosa eller de grå?! Och så blev jag helt kär i de fina gråa mönstrade herrvantarna i 100% bomull (så himla synd inte dom fanns i dam).. Gjorde en chansning och beställde i herrstorlek men de funka inte på mina minihänder, till sambons lycka som villigt tog över paret.

Måste säga att jag är positivt överaskad över hur bra det fungerar med vantarna på fingrarna, visst är det lite klumpigare än utan men det går bra att ta bilder, surfa och skriva med dom på. Tittar ni noga på vantarna kan ni se att de aviker lite i färg där de är behandlade men tycker inte att det syns så det stör. dom är så söta ändå och nu börjat jag nästan längtar efter kyla och att få inviga dom.. Har ni provat såna tidigare?

About

No Comments

Leave a Comment