Hårfärgen

Ser lite sliten ut på fotona och det syns kanske inte så superbra med hårfärgen, men med noll timmars sömn på natten så orka jag inte hålla på och trixa själv. Får se om jag orkar ta en ny bild som visar håret bättre en annan dag när jag är sminkad och har sambons långa armar till hjälp..

Ser ni föresten att ögonbrynen matchar min hårfärg? Litet tips jag snappat upp från ”What not to wear”, tycker hårfärgningen ser mer naturlig ut om inte ögonbrynen bryter av i helt fel nyans. Hm är det bara jag eller ser min näsa och kinder gigantiska ut när jag är förkyld?

Jag utan och med glasögon 2011-02-25
Håret färgat i Soayance 4.60 Chokladbrun, klippt 2011-02-14

Vet det är modernt med denna korta längd på lugg, men nej så kort blir den aldrig igen,
vantrivs fruktansvärt mycket.. Dumt med impulsklippningar, tur det växer ut igen 😉

KappAhl XLNT Blåvitrutig tunika 349 kr

Blev en promenad på Väla köpcentrum idag, har egentligen kommit överens med mig själv om att inte handla något nytt förrän jag gått ner till 80 kg.. Dock föll jag för en supersöt blåvitrutig tunika från XLNT avdelningen på KappAhl, insydd i sidorna och med resår som formar i ryggen och minsta storleken (44/46) satt riktigt fint. Så gick det med det köpstoppet, men den lär funka hela våren och sommaren så det är ju bra och passar väldigt fint med mina jeans.

About

4 Comments

 • Cinderella februari 26, 2011 at 15:41 Reply

  Du är vädigt söt i både färg och frisyr men jag vet vad du menar med kort lugg, jag har alltid älskat att ha ”luggen i ögonen”, litet spretigt och ruffsigt sisådär. Angående ögonbrynen så har jag ingen färg på dem (enda beviset att jag var blond före banr kanske?), så jag behöver mörka på dem när jag får hjälp med min ”naturliga” blondhet…

  Snygg tunika! Inte såg jag den när jag spankulerade på Kappahl igår. Fast jag njöt av tanken på att jag faktiskt kan gå till vilken klädaffär som helst numera, jag har inte bara XLNT att välja från längre. 🙂

  Sv. Jo, både jag och mannen gillade råriset! Men jag är ju litet som jag är med mat, finskt, hårt surdegsbröd, bönor och linser, havregrynsgröt tillhör ju mina absoluta favoriter. Men ge råriset en chans, det har smak och det har stuns!

 • emsut. februari 26, 2011 at 18:57 Reply

  Tyckte färgen var jättesnygg! 🙂

  Tack så jättemycket för kommenteraren i min blogg!

 • Tweety februari 26, 2011 at 20:51 Reply

  Då har vi kanske gått förbi varandra 🙂 Köpte också en kläder idag, det blev också en rutig skjorta/blus. Kramen

 • Helen februari 28, 2011 at 20:35 Reply

  Tack, vad snälla ni är!

Leave a Comment