Hår-spa

Finns det något bättre än att pyssla om sig själv lite extra när man känner sig trött och sliten? Tog och spenderade någon timme på badrummet idag med mig själv, ansiktsscrubs, långt bad och framförallt tog hand om mitt hårt misshandlade hår!

Pantene Pro-V Fine Hair Volume & Body hårkit

Fick hem ett paket från Pantene Pro-V som innehöll ett komplett kitt med schampo, balsan & konditioner för fint hår för någon vecka sen. Man kunde anmäla intresse inför deras nylanseringen i Sverige för några månader sen om man ville prova, så jag fyllde och glömde bort det helt. Tyckte håret behövde lite  kärlek så lät hår in packningen sitta i riktigt länge efter att jag tvättat håret, sen avslutade med balsamet. Vilken underbar doft, lite åt äpple hållet och påminner väldigt mycket ett shampo jag hade som barn från Yves Rocher (pomme d’api om nu någon minns).

Laura Microfiber turban handduk till håret

Kul produkt jag hittade på rusta, en hår turban av mikrofiber som jag bara var tvungen att testa.

Väldigt snygg microfiber turban

Super mjukt och skön samt smart formad var den..


Praktiskt knapp att knäppa ihop turbanen i nacken

Praktiskt knapp att knäppa ihop turbanen i nacken.

Håret blev galet glansigt, svårt att tro det kan bli sån skillnad på vad man har i håret. Kanske mikrofiber duken gjorde sitt lilla extra? Jag vet inte, men mysigt var det och kommer helt klart fortsätta använda mikrofiberturbanen nästa jag jag duschat och inpackning någon gång i veckan/månaden.

Brukar i vanliga fall använda ett mindre badlakan runt håret och det här var mycket smidigare, vägde mindre och mjukare, tar mindre plats både i badrumsskåpet och på handukstorken 🙂 Bra pris med ca 30 kr /styck också.

About

1 Comment

  • Mikael september 11, 2012 at 06:42 Reply

    Heej!

    Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

Leave a Comment