Glossy november 2015

image

Beautybox från glossybox sverige

Verkligen saknat inspiration för att blogga, helt sjukt oinspirerad! Länge. Får lägga in ett nyårslöfte för 2016 om ett blogginlägg minst varje dag!!

Har fler nyårslöften/ januari löften på gång med, men mer om det vid ett annat tillfälle. Nu tänkte jag gå igenom alla prenumerationsboxar i kronologisk ordning – först ut är Glossybox novemberbox. Jag sa upp prenumerationen så missade oktober boxen, men ångrade mig så nu får jag dom igen. Tur man vet vad man vill 😉

Glossybox november (länk)

 • Golden Skin Caviar Eye Roll-On ( 395 kr /st)
  Utslätande och uppiggande ögon-roll-on. Den svalkande gelen ger maximalt med fukt och dämpar svullnader. Gold Caviar Complex och den aktiva ingrediensen pullulan gör området kring ögonen fastare med mer lyster.
 • MAKE UP STORE – Eye Pencil (140 kr /st)
  Sätt ögonen i fokus med kajalpennan från Make Up Store. Den krämiga konsistensen är enkel att arbeta med och ögonen får en mjuk men effektfull inramning. Fixera pennan med ögonskugga för en extra hållbar look.
 • NAOBAY – Calming Face Toner (145 kr / 200 ml)
  Denna lugnande toner innehåller extrakt från kamomill och gotu kola som har vårdande och lugnande fördelar. Använd tonern efter rengöring men innan din ansiktskräm för att fräscha upp och förbereda huden för återfuktning.
 • 99,13 % av ingredienserna är av naturligt ursprung. 12,16 % av ingredienserna är ekologiskt odlade.
 • LINDEX BEAUTY – Lip Gloss (49,50 kr/st)
  Lip gloss i tub som finns i sex härliga färgnyanser. Läpparna får en fin färg med glansig lyster. Perfekt att ha i väskan för en enkel ”touch up” under dagen eller på kvällen. Det lilla extra som förgyller din dag!
 • MAYBEAUTY – The Incredible Face Gel (41,50 kr /10 ml)
  Skonsam ansiktsgel som exfolierar huden. Fruktenzymer går in i huden och luckrar upp döda hudceller, fett och smuts. Du ser visuellt hur döda hudceller faller av och efter användning är ditt ansikte är renare, lenare och fräschare.

Mycket fokus på ansiktet i november boxen, vilket är både positivt och inte – som jag påpekat tidigare har jag en smink fri period. Haft mycket strul med ögonen i höst och då vill jag inte gärna sminka mig 🙁

Färgen på MUS kajalen var udda, en väldigt intensiv grön (romantic garden) nyans har fått förbli oprovad. Lipglossen från Lindex (nyans diva) känns tyvärr billig och klistrig, så den åkte i papperskorgen direkt. NAOBAY’s produkter ( de jag provat) har jag fått allergisk reaktion på tror det är kopplingen till pollenallergier som gör det så Tonern har systerdottern fått i julklapp.

Face gelen från May Beauty var kul att prova, babyrump varning på ansiktet efter användning. Dock inget jag skulle köpa för 41 kr per behandling, för dyrt tyvärr.

Ögon rollonen är väldigt behaglig, den svalkar faktiskt! På riktigt, den funkar faktiskt. Har dragit mig för att använda den tidigare men nu har jag använt den några dagar i rad och den kyler ner huden runt ögonen skönt. Det svider lite när huden är torr men svedan går över på tio sekunder max. Sedan känns det bara kanon. Dyr så lär nog inte köpa igen, men kul prova något jag aldrig skulle provat annars!

Så trots att 3 av 5 produkter inte används är jag nöjd, 99 kr kostade min box (med rabattkod) och bara ögonrollonen är värd 395 kr. Plus att själva boxen i sig är jättefin och julig.

About

No Comments

Leave a Comment