Glossybox augusti *

image

image

I förra veckan kom Glossybox augusti box – Front your beauty. En box med fokus på må bra på insidan, så kommer utsidan reflektera det. Fyra full size produkter & en ögonskugsborste för bara 139 kr känns som ett fynd.

image
Manna Kadar cosmetics – Lash primer (219 kr/4g)

”Prisvinnande primer som bygger upp och framhäver fransarna samtidigt som de får näring. På natten fungerar den som ett vårdande och återfuktande balsam och på dagtid är den en utmärkt bas som förhöjer effekten av mascaran.”

Vågar dessvärre inte experimentera med produkter kring ögonen tillsvidare, låter som en jättebra produkt dock!

image

Wella Professionals – Eimi perfect me lightweight bb lotion (189 kr/100 ml)

”BB-lotion för håret från Wella Professionals nya stylingserie EIMI! Den tillför näring och ger ett friskt, glansigt och mjukt hår utan frizz samtidigt som den innehåller både UV-skydd och värmeskydd.”

Låter spännande och ska bli intressant att prova, luktar lite mycket men det gör alla hårprodukter (varför?!).

image

Hot Makeup i samarbete med glossybox – Lip balm (55 kr/styck)

Få mjuka och sunda läppar med detta återfuktande och mjukgörande läppbalsam som kommer i en söt förpackning. Framtaget i samarbete med Glossybox!

Luktar fantastiskt gott, söt förpackning som dock känns lite opraktisk.

image

Emité Make Up – Eye shadow brush e144 ( 250 kr/styck)

”Framhäv dina ögon med hjälp av denna ögonskuggsborste från det professionella, svenska makeupmärket Emité Make Up. Den konformade borsten är perfekt för att skapa djup vid ögongloben.”

Mjuk och fin pensel, bra att hålla i och verkar vara bra kvalité. Dock aldrig hört talas om märket tidigare 😉

wpid-img_20150827_214955-picsay.jpg

Kueshi – Anti-cellulite booster (189 kr/200 ml)

Ge din hud en riktig boost. Denna berikade lotion återfuktar och bevarar hudens elasticitet samtidigt som den har en uppstramande effekt. Med andra ord är det en hudlotion med många möjligheter. 

Aldrig ens tänkt tanken på att ha en lotion för mina celluliter..  🙂  Luktar milt, bra konsistens och lätt att arbeta in i huden – effekter på celluliter ser man nog först efter en tids användande?

Summering – många spännande produkter, mycket som luktar gott och framförallt användbara saker. Läs mer om vad glossbyx är på glossybox hemsidan.

About

1 Comment

  • scottish moments september 1, 2015 at 18:35 Reply

    jag ska faktiskt kolla om glossybox finns att få tag på här i SKottland, eller liknande i allafall, det verkar bra och kul att få en sån varje månad!

Leave a Comment