Glitter och glamour

Två timmars sömn inatt, tur jag vilat resten av tiden åtminstone med ljudbok och ett par tv avsnitt. Var dock ganska trögstartad på jobb idag, blev mycket svamlande mellan publicering av bildarkiven.. Efter jobb blev det en liten runda på Rusta och Väla med föräldrarna, blev bjuden på glass på Tasty House – mums!

Kikade lite i klädbutikerna, nästan inget av det jag “önskar” mig fanns i butik än. Typiskt jag som verkligen vill ha tag på det där skärpet, behöver ett “fin” skärp ju 🙁 Den fina svarta koftan fanns på KappAhl, så en sådan passade jag på att handla nu när det var 25% rabatt på allt. Får inte va dum 🙂 Ska ha den på lördag när vi ska fira jul, blir nog gråa klänningen för min röda julklänning är för stor.. SUCK! Så jävla irriterande, måste sy om “urringningen”. Kul.

Sprungit runt här hemma några timmar i mina högklackade för att vänja mig lite mer, ser ut som bambi på hal is.. Fick en fråga idag om jag färgat håret, men det har jag ju inte – har värsta äckel utväxten (usch, usch). Har bara bytt schampo till TreSemmé, fick prov på schampo och balsamet av mamma och blev kär i hur mjukt håret blev. Råkade nämna detta för mamma och någon vecka senare fick jag mega flaskorna med schampo & balsam. Älskar verkligen det, även om det gärna fått lukta lite mindre. Brukar i vanliga fall använda Garniers Fructis schampo för torrt- skadat hår, bra för känslig hårbotten och hår som färgas konstant.

Spenderat kvällen med att kika på Idol 2009 finalen, vet inte varför är ju egentligen inte så förtjust i det men kan inte låta bli titta. Ja, jag är en tokfia.

Shoe lady TreSemmé Duschcreme & Shampo
About

No Comments

Leave a Comment