Glädjetjut efter en lång dag

Svårt att blogga idag, vad jag än skriver så låter det skräp när jag läser igenom det. Men får sänka kraven på kvalitén och det här blir kanske ett krystat och svårläst inlägg men då får det bli så.

Tog tillfället att sova ut då jag inte hade några planer för dagen mer än att blogga och städa upp här hemma. En lugn dag med skön musik som sällskap till maken skulle komma från jobb..

Istället fick jag veta att vår äldre granne gått bort för drygt två veckor sedan, hans dödsannons var i tidningen idag. Märkligt sätt att få veta på, han har funnits i våra liv sedan sju år tillbaka. Bytt några ord då och då, hälsat på hos han, bjudit han på mina hembakta bakverk då och då samt varje jul. Och nu är han borta, vet det är fånigt men jag grät.

På väg till köket hittade jag en lapp från vår andra äldre granne som behövde hjälp. Så tog en snabb dusch, sen mötte mina föräldrar mig i trapphuset. Slängde i mig mina tabletter medan han skrev en handlelista, stackarn har ingen som hjälper han att handla. Och sedan hans jämnåriga granne gått bort är han helt isolerad.

Känns så sorligt att bli så ensam och isolerad att grannar är enda utvägen. Vi har hjälpt han för ett par dagar sedan också. Vill skriva så mycket här men jag tror ni förstår hur jag tänker. En dag är det kanske jag som behöver min grannes hjälp, så känns bara naturligt att hjälpa till även om det inte är en långsiktig lösning.

Tappade helt matlagningslusten dock så idag fick det bli pizzabuffé på hawaii & salami pizza från dr Oetker till middag. Har så ont i hlsen av pollen så det smakade inte mycket alls.

Efter maten satte kag mig vid datorn, tänkte fönstershoppa på Lyko.se när jag såg ett meddelande från Lyko.. Har tydligen vunnit en tävling för några dagar sedan, ett rosa kit med 3 necessär från märket Lulu’s Accessories (norskt märke). Lite kul för jag har kikat lite på deras produkter men tyckt de är för dyra.. Så mitt i genomlyssnandet av alla esc2018 låtar gör jag ett högt glädjetjut (glömde att maken satt bakom), haha. Han trodde inte jag var klok förrän jag drog av headsettet och förklarade mig.

Skulle jag köpa de lösa går de på över 1000 kr!! Känns som en fin tidig födelsedagspresent, ska ta foto så fort jag fått hem vinsten och visa.

Nu ska jag njuta av att krypa ner i sängen och ta den där dagen jag hoppats på för idag imorgon istållet. ❤ Kanske gå till minneslunden och tända ett ljus.

About

No Comments

Leave a Comment