Garderobsfynd

Lite lycklig, kikade i garderoben hade tänkt hänga ut jackorna i hallen som hängdes undan inför våra gästers besök och hittade en jeansklänning jag hade glömt bort att jag hade! Inhandlad i juni 2009 och har typ gått ut i den 1 gång sommaren 2009, när jag hämtade mina nya glasögon.. Varför den inte blivit använd och hamnat längst bak i garderuben? För den är i storlek 40 och nog för den är rymlig men så rymlig var den inte! Dock blev jag kär i den och impulshandlade den på sommar rea utan att ha tittat på storlekslappen ordentligt tyckte det stod 48 (ja, det var före jag fick nya glasögon ;).

Jag är som jag är så jag drog på mig klänningen som hängde längst bak gömd, och döm om min förvåning.. Den här kan jag ju faktiskt använda i år!! Visst den sitter säkert bättre när jag faktiskt är nere i storlek 40 och inte svävar mellan 44/46 men jag tycker inte jag behöver skämmas i den (har till och med byxor under klänningen!). Längtar efter att få traska ut i den och sandaler nu.. Den söta vita koftan på bilden är från Belgien och ett av mina favoritplagg året runt!

Bjuder på en bild från när klänningen användes första och enda gången, 2009-07-03.
Vikt någonstans mellan 100-107 kg.

Liten present till mig själv idag, Isadora sommarkit pris 89 kr. Perfect Moisture Lipstick (47 summer red), Wonder Nail (182 Summer red) och Express Star Gloss (50 Reflecting White). Gillar verkligen Isadora för deras produkter är doftlösa och allergitestade, super bra om man är det minsta lilla känslig, eller mycket känslig som jag!

About

1 Comment

  • En till viktblogg mars 19, 2011 at 11:20 Reply

    Oj vilken skillnad, du är duktig du!

    Ja känns toppen att det äntligen går åt rätt håll. 🙂

Leave a Comment