Fredag i Ullared

image

I fredags blev det shopping utflykt till Halland med föräldrarna, vi har pratat om Gekås i någon månad och äntligen blev det av.

Hade tur och slapp trängas i köer när vi kom fram, blev lite mer folk ju senare på dagen det blev men runt tre på eftermiddagen var vi klara före helg shopparna börja anlända.

Efter att ha mått skräp några dagar så va inte energin direkt på topp, men det är så kul att gå och titta att man glömmer bort hur man mår. Plus en lång fika paus i sportbaren för vätska och mat intag.

image
Här är lite av min Gekås shopping, var flitig och satte duschkräm & underkläder till maken på plats före fotot togs.

image
Köpte hårfärg och pensel för att färga i utväxten, bra pris. Har redan använt intensiv toning, dessvärre blev nyansen lite väl mörk mot vad jag tänkt mig.. Återkommer med bild en annan dag.

image

Hittade söta mini Delicato dammsugare, perfekt storlek. Blev även en marinblå tröja åt mig, någon julklapp, men viktigast av allt;

image
Två målarböcker för vuxna från Art & Therapy och Stabilo pennor till mig!

image

Det har blivit en hel del ritande i helgen, så kul!! Målarböckerna fanns i tre olika tema för 60 kr/styck och pennorna 99 kr.

About

2 Comments

  • Tant Sviskon september 10, 2015 at 09:28 Reply

    Kul med målarböcker! Jag gillar Joanna Basfords böcker. Tycker du att det blöder igenom med Stabilopennorna eller funkar dom bra?

    • Helen Holmberg september 15, 2015 at 23:03 Reply

      Hej, har inte sett Joannas böcker än! Handlade när jag var i Ullared eftersom de kostade 60 kr styck mot ca 120-130 kr på bokhandeln. Stabilo pengarna blödde mycket när de va nya, nu tycker jag inte de blir nåt märkbart (om jag inte ”kladdar” mycket). Men har inte provat annat märke så har inget att jämföra med.

Leave a Comment