Fredag

Lyckades vända den dåliga starten på dagen till ett bättre avslut genom att avstå biosnacks helt, höll mig till en Ramlösa Ananas och kände mig stolt över mig själv. Övriga i sällskapet tryckte popcorn och läsk i stora mängder, men jag stod emot impulsen att göra dem sällskap..

Ett par dåliga timmar är ingen ursäkt för att låta hela dagen gå i stöpet! Så tycker att jag fick ihop dagen rätt okej trots mitt snedsteg. Tog det väldigt lugnt med riset när vi var och åt kinamat, fokuserade på kycklingspetten, salladen och jordnöttssåsen som smakade supergott i sällskap av Ramlösa Citron. Vilket betyder att jag fick i mig både grönt och vatten som jag ska, känns bra.

Bion var helt okej, hade lite svårt fokusera på filmen för min fot jävlades rejält med mig och trånga stolar och benrader så jag inte kunde flytta foten nämnvärt heller gjorde inget bättre. Aj, aj aj… typiskt att ha glömt fylla på med panodil zapp i handväskan efter vår Tysklandsresa! Tintin kändes som den perfekta filmen för små och stora pojkar, så med svenskt tal kan jag tänka mig att syskonsönerna skulle älska den (såg den i sällskap med tre stora pojkar som gillade den). Lite lätt förvirrande med alla engelska namn på karaktärerna, man är ju uppväxt med Milou, Kapten Haddock, bröderna Dupont etc. Thomson och Snowy kändes snurrigt, tom översättaren verkade ha blivit snurrig när Haddock stavades på svenska och engelska sättet om vart annat 😉

Var en ganska mild kväll väder mässigt så nöjde mig med min varma gosiga H&M huvkofta (höst -11), “gammal” klänning från KappAhl XLNT (höst -09), favorit strumpbyxorna med vita prickar från vart minns jag inte samt mina älskade Joya skor. Koftan är verkligen helt underbar, både inne och ute!

Hade en kul incident på oj när jag smet in snabbt för att handla ipren gel (till foten), fick visa leg (tydligen ser jag inte gammal nog ut?!) och sen fick jag en komplimang över min viktnedgång. Sånt blir man glad över 😉 Fast hade jag varit lite smart hade jag köpt värktablett också, men men..

20111028 Middag och bioklädsel

Livsmedel
330g Nutrilett Hunger Control Diet Drink Rich Chocolate
500g Loka Vattenmelon Citron
100g Kyckling satay med jordnötssås (fyllde i appen fel för hitta inte rätt värde, så 100g = 1 portion dvs mer än 100g..)
500g Ramlösa Ananas
330g Ramlösa Citron
30g Ris kinesiskt asiatiskt kokt u salt restaurang
50g Jordnötter rostade saltade
150g Choklad o chokladpraliner
500g Coca Cola Zero

Energifördelning

Protein: 259 kcal, 13 E%
Kolhydrater: 748 kcal, 37 E%
Fett: 1014 kcal, 50 E%
Totalt: 2022 kcal

Kommentarer och svar

Kommtar till “Saker som fick följa med hem” av Anna
oh hellokitty……….gillas. och blev nyfiken på. detskulle gillas här hemma önskar dig en trevlig fredag kram

Svar: Tack detsamma! Hello Kitty verkar gå hem hos de flesta 😉

 

Kommentar till “Saker som fick följa med hem” av Monica
Vilken kämpe du är!

Svar: Tack Monica!

 

Kommentar till “Tisdag” av Mysan:
Hej kul blogg, och kul att se vad man äter dagligen. Men du räknade inte in snabbmakaronerna i energifördelningen?

Svar: Tack vad roligt att du tycker det, ja jag missade faktiskt det! Inte helt vand vid att jag först måste lägga in matvaror som inte finns och sen lägga dom i vad jag åt, lite omständigt men fixade till det sen 🙂 Så tack för att du påpeka det!

 

Kommentar till “Tisdag” av Anna:
Men vad trist Man vill kunna använda de man beställer och tradera med nya skor, förstår hur tradigt det är. Skor har jag inte mycket för beställa utan vill helst prova på plats pga att stl alltid är olika
Kram kram

Kommentar till “Skorna är här” av Karins tålamod:
Usch, så trist. Och irriterande!
Hoppas att du får byta skorna!

Svar till Anna & Karin: Crocs har varit så otroligt generösa att de skickar ett par till i en storlek större och de bara MÅSTE passa 😉 Jag brukar aldrig heller handla skor online, har otroligt kinkiga fötter – klumpiga och breda med hög vrist som inte blivit bättre sen jag bröt foten. Hoppas crocs skor kommer ut i affärer så folk ser dom och kan prova för jag är förvånad över hur snygga de är!!

About

No Comments

Leave a Comment