Fredag

Luften gick lite ur mig efter fredagen, dagen började bra med kylskåpsreparatör klockan åtta. Åt en lugn frukost med sambon före vi gjorde oss i ordning för att åka på bröllop, väl på plats i kyrkan ser jag hur sambon ålar sig och paniken i blicken. Han hade ont, riktigt ont så fick skicka hem han före vigsel ens hann börja. Stackaren 🙁

Försökte vara närvarande i ceremonin och efteråt men svårt när man är orolig, sambon har haft problem tidigare med njursten och han tyckte det gjorde ont ”där”. Och med min egen historik av njursten så blir man väl lite extra nojig.

Vigsel och brudpar var helt sagolikt fina och underbara, så himla glad för deras skull att de äntligen blivit herr och fru!

Eget designat bröllopskort

Designade ett eget gratulationskort till brudparet, bilder på brudparet hoppar jag över just nu. Vill fråga om lov först och det har inte riktigt hunnits med just nu. Men de var fantastiskt vackra, speciellt Maria i världens finaste klänning!

Försök till håruppsättning med mitt korta hår

Mina eksem var inte helt hundra än, men klart mycket bättre än i början av veckan. Men även om man inte känner sig helt hundra är det kul att fixa till sig, försökte göra håruppsättning men inte det lättaste med mitt korta hår. Ovan ser ni ruffset efter ett par timmar i bruk, borde nog ha sprayat de kortare testerna (som satt på plats första timmen?). Vet inte om det syns men håret har blivit lite ljusare sen vi var på semester, trodde myten om solblekt hår var just en myt (tji åt mig). Klädsel var min nya fina indiska klänning med prickar, så klart 🙂  Klänningsbild finns på min instagram (instagram.com/helenholmberg)

Pannbiffar med mini rösti

Eftersom dagen inte riktigt gick som planerat blev det att improvisera middag på kvällen, gjorde pannbiffar och stekte rösti. Fick äta det mesta själv, sambon var blek, saknade aptit och försvann tillbaka till sängen lika fort som han kommit upp typ. Pannbiffarna blev riktigt goda, gjorda på hängmörat lokalproducerat kött (varför gör jag inte sådana oftare?).

Hoppas jag inte låter barnslig som säger att det känns snopet att ha missat det mesta av firandet med brudparet, har gått och längtat och sett framemot den här dagen i månader. Maria, bruden är lite utav den lilla systern jag aldrig haft. Nåväl, det är inte lönt att deppa ner sig. Jag vet att vi ska boka in en egen dag att fira senare i sommar och det blir nog jättebra det med!

About

No Comments

Leave a Comment