Födelsedagsfirande i lugn och ro 

Vi hade sagt inga presenter, likväl skuttade maken ur sängen när jag kom hem i tisdagskväll (tekniskt sett 21 juni) för att ge mig ett prickigtpaket.. Så nu är jag nybliven ägare till min första egna LEGO Creator byggsats, en box men med tre sätt att bygga modellen på (utöver alla min hjärna kan komma på). 

Efter midsommarshoppingen hittade jag en paketavi i brevlådan, det var min facebookvinst från Toms. Hela deras kollektion med Ferrarigodis.. 

Och från Lyko hade senaste beställningen kommit, är helt såld på Lumene Sensitive ansiktsserie. Funderar på om rengöringsservetterna kan vara bra ersättning för min vanliga ansiktstvätt när vi ska till England, smidigare än min stora flaska. Det kom även en ny dagkräm och en S.O.S repairkräm som känns helt underbar, ansiktskrämen är ny favorit också  (andra tuben). Får berätta mer om alla nya hudvårdsprodukter i ett eget inlägg. 

När maken kom från jobb grillade vi hos mina föräldrar, färskpotatis med ekologisk bosarp kyckling och Eriks bearnaise parisenne samt obligatoriskt vitlöksbröd.. 

Bearnaise parisienne är nog första köpesåsen som inte känns som en majonäsdippsås, den smakar verkligen dragon och persilja. Kycklingen var riktigt fin med, smaksatte den bara med min hemkokta marinad. 

Och självklart blev det lite födelsedagstårta med! Tack mamma, pappa, bror och make för en fin födelsedag. 

Sedan avrundades kvällen i soffan med Kurt Wallander som sällskap. 

About

No Comments

Leave a Comment