Firat vegandagen med en Veganbox 

I samarbete med Lyko.se och innehåller annons- och värvningslänkar.


I onsdags var det internationella vegandagen, jag är inte själv vegan så det var inget jag direkt funderade över när jag åt mat under dagen (skäms på mig 😉 ). Jag var gräsänkling (maken var på kurs i Stockholm två dagar) så tanken var en middag i stan med det var så stökigt av alla Halloween-dagenefter-firare så det blev pizza & filmkväll istället. Och när det lockas med Hawaiipizza med hela ananasringar så blev som det blev..

Däremot skämde jag bort mig själv med att beställa Lykos nya Veganbox (länk) tidigare, så den kom lagom till dagen efter Vegandagen! Om det inte märks så var jag galet slut efter världens allergi/eksem strul och kamerabatteriet var nere på 20% så det blev riktigt tråkig kvalité på videon när jag unboxade. Men att göra en ny unboxingvideo tar bort spontaniteten så jag har lärt mig läxan, ladda kameran och var lite mer vaken när jag filmar.. 😀

3 november 2017

Uploaded by Helen J Holmberg on 2017-11-03.

Som sagt i videon, jag är SUPERNÖJD med innehållet. Och idag lördag så provade jag schampo och balsam och herregud vad gott håret luktar nu. Dessutom känns håret riktigt hälsosamt och jag håller tummar och tår att jag inte får någon form av utslag i hårbotten av produkterna, för jag impuls köpte två veganboxar till efter att maken beundrat håret (han brukar inte märka sånt).

Och handkrämen luktar också gott, väldigt mild och snäll doft så den lär nog försvinna i höst och vinter när händerna blir torra av kylan.

Har ni aldrig handlat hos Lyko.se tidigare så får ni 100 kronor i rabatt på er första beställning om ni använder er av min unika länk (länk). Tror minsta orderbelopp är 300 kronor, men kommer man snabbt upp i om man börjar kika på hemsidan..

Spoiler  😮 Veganboxen värde 730 kr

  • MUS Silkygloss Sangria 92:50 (länk)
  • CCS Therese Lindgren Handkräm aprikos 79:- (länk)
  • Paul Mitchell hårspray 125ml 139:- (länk)
  • REF. Illuminate Colour Schampoo 285ml 210:- (länk)
  • REF. Illuminate Colour conditioner 245ml 210:- (länk)
About

No Comments

Leave a Comment