Färgbomber i hallen med doft av berry blossom och grapefruit

Maken och lilla brorsonen på promenad i Mörarp under helgen

Bilden är ifrån helgen som gick, men den är för söt för att inte lägga upp. Sötaste lilla killen på promenad med maken och tvärstannar för till vänster skymtas (högljudda) bilar!

Eos läppbalsam på en bricka i min hall

Tisdagen kom och gick, taggtrådshalsen bestod (dumma pollen!). Jag tröstade mig med att packa upp en present jag fått tidigare i år ett sött kitt med eos läppbalsam, handkräm & kleenex näsdukar. Tror det är från rusta (av alla ställen), det tog mig några månader att komma till skott. Det där med energibrist är verkligen tråkigt.

I paketet fanns ett grapefruit eos läppbalsam och ljuvlig eos handkräm med doften berry blossom tror jag. Sorterade bort förpackningen i återvinningen för snabbt. Luktar helt magiskt gott och händerna jag haft sprickor i överallt sista veckan har mjuknat, underbart!

Läppbalsamet har jag inte provat så mycket än, då jag varit bortskämd tidigare i år med att ha fått två gratis i posten. En mint och jordgubb tror jag den andra är? Lite korkat att det inte står på förpackningarna, men söta är de. Som små ägg nästan, minten är min favorit för den känns så fräsch.

Min lilla eos samling får husera i hallen, lyser upp mot alla mediciner & tråkiga salvor som står där. Små färgbomber.

Jag har inte superkoll på innehållet i eos produkterna men vet att de ska vara nästan helt naturliga, så tummen upp för det. Såg att handsalvan och andra eos produkter finns hos Rusta (länk) och NordicFeel har stort utbud av läppbalsamen (länk).


Innehåller annonslänkar.

About

No Comments

Leave a Comment