En lyxig fredag

Det bästa på veckan är fredagar om maken har ledig helg sen, är han inte ledig är fortfarande fredagar en riktigt bra dag i veckan. Speciellt när jag får paket och presenter, då är det en riktigt bra dag (även om det inte råkar vara fredag)! Från Lyko kom en beställning jag gjort tidigare i månaden, från Glossybox decemberboxen 2017 lite oväntat för den har jag inte beställt..

Mamma hade köpt en bok med Roy Fares till mig och en Delicatoask, ser framemot att prova något nytt recept från Roy sen. Tack snälla mamma för presenterna. ♥

Till middag blev det nachotallrik; tärnad kycklingfilé smaksatt med bbqsås strödd på en bädd av gratinerad ost och nachos. Lite gräddfil och bacon till så klart och sedan äta med fingrarna tillsammans, så god plockmat!

Delicatoasken bestod av två lager små bakverk (mindre än de i vanliga askarna), biskvierna var mina favoriter men mammas är bäst. Glossyboxen har jag filmar, så ni som orkar kan kika igenom hela här nedanför. Från Lyko kom 2 MASQ Soothing & Calming ansiktsmasker och en från märket nügg facemask hydrating (fuktgivande).

Unboxing Glossybox December 2017

Uploaded by Helen J Holmberg on 2017-12-22.

About

No Comments

Leave a Comment