Efterlängtad förnyelse av min hårlängd

Helen J Holmberg nyklippt och lockat hår i ljus baylage

Finns det något bättre än att ha frisörtid med en frisör man känt sedan barndomen. Så man kan prata om allt med och samtidigt som håret blir ompysslat på bästa tänkbara sätt? Älskar det! Nu har väl inte alla samma tur men Sofie på Skills (salongen på Bjuvs tågstation) tar även bokningar från ej släkt. 😉

Håret fick bli ca 1 dm lättare och lite uppklippt samt luggen någon tuss bredare. Det ljusa i håret är rester från min baylage (maj 2016), ett försök att lura ögat så man inte såg alla gamla färgningar osv i håret. 

Tröttnade på att hela tiden ha tråkig utväxtrand eller kemikalier i hårbotten, speciellt när håret mitt växer så det knakar.  Det är inte direkt vackert med den där randen som gärna ser supergrå ut. 

Men jag kan inte låta bli att lägga på önskelistan att göra nya ljusa slingor i håret, troligen till våren/början av sommaren när det är dags för nästa ordentliga hårklippning. 

Och seriöst, jag måste lära mig locka håret själv! Mamma tipsade mig om att lära mig locka med kall plattång tills jag hittar tricket, får sätta mål att klara det till vi ska på bröllop i slutet av oktober. För det är så galet fint!

Helen J Holmberg nyklippt och lockat hår i ljus baylage

Så här fint såg det ut förra gången Sofie klippte och lockade håret, här kan ni se hur de ljusare slingorna blandas med olika nyanser av tidigare färningar och det går inte att ens ana. 

About

No Comments

Leave a Comment