Digster buzz och traderat

Varit lat med mitt traderande men inte riktigt haft lusten/energin att fixa med det tidigare, men har lagt upp några auktioner och mer kommer inom kort. Börjar få krupp på högarna med kläder/skor/väskor som bara tar plats 😉 Och så slängde jag upp Allévos proteinshakes (25 kr för 9 kändes ok för att jag ska orka skicka dom 😉 ) som inte riktigt föll mig i smaken, de kanske kan göra någon annan lycklig. Klicka på bilden så kommer ni till auktionerna.

Esprit väskan (nypris 600 kr 2008) är helt underbar, dock lite för stor för mig som inte kånkar på stora pärmar /bärbara datorer dagligen. Och varför krymper fötterna när man går ner i vikt för, snyft mina fina pumisar står bara och dammar hoppas någon vänlig själ kan slita ut dom med glädje.. Från 38a till 36or i skor, någon mer som upplevt detta än mig?

Traderasaker 20110924

Nu till en annan kul sak, jag har blivit utvald av Buzzador att ”buzza” – prova på Digster Premium gratis 6 månader. Kanon när man inte själv kommer på vad man vill höra när man jobbar, städar, är ute och går, tränar, har middag, fest etc. Alltid svårt komma på bra musik som inte hört tusen gånger själv, man kör gärna fast (jag gör). Så nu utforskas det för fullt, just nu spelas Sanna Nielsens digster lista med sköna romantiska klassiker. Perfekt en trött lördagsmorgon.

Digsters spellistor kan du lyssna/prenumera på via Wimp eller Spotify, själv kör jag på spotify sedan många år nu (även i telefonen när jag är ute och går). Nu till det extra kuliga (får man lov att skriva så?), som buzzador får jag lov att ge ALLA er som läser 6 månader gratis premium abonnemang på Digsters tjänst!!

Skapa ett konto och ange värdekoden”buzzador” så kan du få uppleva hur Digster fungerar, glöm bara inte avsluta abonnemanget sen!

Digster - spellistor för alla

Digster Premium

”Med Digster Premium får du tillgång till alla tidigare versioner av våra Live-listor och artisternas egna listor. Du kan antingen betala för ett Premium-abonnemang eller använda dig av en värdekod, om du haft turen att lägga vantarna på en sådan.”

 


Vad är en Buzzador?

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Helen1978):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Helen1978

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=Helen1978&lang=SE

About

No Comments

Leave a Comment