Bloggminglare

Selfie, Helen J Holmberg på bloggmingel Malmö

Åh vilka fantastiska dagar jag haft i Malmö!! Kom hem igår sent på eftermiddagen och var så trött så jag halv dog på soffan och tillät mig själv en tidig säng gång. Hade tänkt blogga om det trevliga blogminglet på hemresan, men jag hade fullt upp med att hålla mig vaken.

Så lite sent på det, men här kommer lite foto från torsdagens blogmingel på Scandic Triangeln i Malmö. först ut är en selfie på super nervös bloggmingel debutant. Mitt första renodlade bloggevent, har gått på pr event tidigare men det är inte alls samma sak.

Eftersom hyn varit en ren plåga sista veckorna, kyla och torr luft så hoppade jag i princip allt med smink förutom lite kajal & mascara (less is more ibland). Lyckades så klart spilla på mig under lunchen så fick köra på backup outfit, inte helt nöjd över detta.

Bloggmingel Malmö med hunkermöller

Jag hade lyxen att bo på samma hotell som minglet, riktigt skönt att bara ta hissen ner och mötas av super trevliga Anna Matkovich & Käthe Nilsson som ligger bakom bloggmingel.se och bloggagenturen jag är medlem i.

Fick ett väldigt varmt och välkomnande av kvällens värdinnor och ett glas alkoholfritt mousserande i handen, hade ingen make att gömma mig bakom heller så tvingades verkligen att söka kontakt med nya människor. Super läskigt, lite panik känsla på det och jag övervägde faktiskt att fly fältet direkt! Tills jag fick syn på Malin (gratisprinsessan) en facebookbekant, så skönt att ha någon att småprata med.

En av sponsorerna på eventet var hunkemöller, som visade upp de fina underklädes seten Maisie & Gloria på plats. Fick lära mig att hunkemöller är ett europeiskt företag som har ett unikt system på sina behå:ar. De har fyra olika passformar bara, så när man har hittat sin passform är det bara att leta efter märkningen så hittar man rätt utan att behöva prova många olika modeller. Låter helt fantastiskt, finns nog ingen kvinna som känner sig helt bekväm i att prova behå:ar ute i butik..

Nespresso sponsor på bloggmingel Malmö

Nespresso fanns på plats (en av sponsorerna) och bjöd på kaffedrycker, tyvärr är jag inte en kaffedrickare så det var inget jag provade.

Fnulan och barnbok om Militta på bloggmingel Malmö

Med på bloggminglet fanns Malin (Fnulan) en för mig tidigare helt okänd bloggare och barnboksförfattare. Med fanns så klart hennes bedårande barnböcker om Militta med helt underbara illustrationer. Jag hann tyvärr inte prata med Malin eller kika i böckerna (många bloggare, lite tid), men vem vet vi möts kanske på ett annat blogg event i framtiden.

Lyxiga ansiktsmasker från KRÄM Hudvårdsstudio på Malmö bloggmingel

En annan sponsor på plats var KRÄM hudvårdsstudio i Malmö, fick en trevlig pratstund med Terese om torr & känslig vinterhy. Pratade ansiktsmasker och fastnade för en härlig gurkmask (Cucumber gel Masque från Clinical skincare) som jag galet gärna skulle vilja prova. Lite för dyr för min plånbok just nu, kostar ca 470-500 kr.

Har blivit helt såld på ansiktsmasker sedan jag inser hur lycklig min hy blir. Gäller bara välja rätt sorter, så man inte får värsta allergichocken!

Bloggmingel Malmö tävling med Lyko vinster

Lyko.se var med och sponsrade med en helt fantastisk goodiebox man kunde vinna, hade varit SÅ skoj att vinna!

Rosa goodiebag från Hunkermöller på bloggmingel Malmö

Det bjöds på plockmat & dryck, men som allergiker avstod jag risken att äta något som skulle gå åt pipsvängen med. Istället blev det mingel och mycket prat med trevliga bloggare, bland annat Petra Stentagg som var med i Superspararna på tv och driver en av Sveriges största gratis bloggar, vi har lyckats vara på samma event någon gång tidigare men inte sett varandra så var extra kul se min gratisblogg förebild på ”riktigt”.

Fick en kort pratstund med Åsa som driver bloggen Nicklas kokbok, en helt mjölkfri blogg som även finns som två kokböcker i tryck. Lite samma tema eftersom vi båda fokuserar på specialkost, men jag drabbades av blygsel och tunghäfta så framstod nog som ett stolpskott.

Blev mycket prat med super trevliga fotografen Jens C Hilner (besök gärna hans hemsida för fototips) och Scott från rabatt.se. Vill ni se fler bilder från själva eventet så finns det många på bloggmingel’s facebooksida här » bloggmingel.se

Summering – jag är super nöjd över mig själv som vågade! Jag pratade med mer än 10 nya personer, troligen fler för jag tappade räkningen. Delade ut visitkort, hade jätte skoj, har fått några nya vänner (tror jag), fick en söt goodiebag från Hunkermöller (se sista bilden) med fin necessär och Forever Sexy edt spray. Så kommer tacka ja till fler bloggevent i framtiden!

About

2 Comments

  • Scott februari 3, 2016 at 15:27 Reply

    Toppen att träffa dig Helen! / Scott

    • Helen Holmberg februari 3, 2016 at 21:56 Reply

      Tack detsamma Scott!

Leave a Comment