Biodags!

17:45 Idag blir det premiär för mig på senaste Harry Potter filmen, ska bli såå himla kul! Hört mycket gott om den, så hoppas den klarar leva upp till alla förväntningar. Tack Makra för att du är snäll och bjuder med mig 😉

Harry Potter och dödsrelikerna del 1

Del ett börjar när Harry, Ron och Hermione, ger sig av på ett riskabelt uppdrag för att försöka hitta och förgöra hemligheten till Voldemorts odödlighet och onska – Horcruxes. Alldeles ensamma, utan vägledning av deras lärare eller beskydd från professor Dumledore, måste de tre vännerna lita på varandra mer än någonsin förut. Men det finns mörka krafter bland dem som hotar att sära på dem.

Under tiden har trollkarlsvärlden blivit en farlig plats för alla fiender till The Dark Lord. Det fruktade kriget har startat och Voldemorts Dödsätare tar kontroll överMagiminiteriet och till och med Hogwarts, och de terroriserar och arresterar alla som sätter sig upp mot dem. Men det är en person de fortfarande letar efter och det är den mest värdefulla för Voldemort: Harry Potter. Den utvalde har blivit den jagade när Dödsätarna letar efter Harry för att ta honom till Voldemort…levande.

Harrys enda hopp är att finna Horcruxes innan Voldemort hittar honom. Men när han letar efter ledtrådar upptäcker han en gammal och nästan glömd sägen – legenden om Dödsrelikerna. Och om legenden visar sig vara sann, kan den ge Voldemort den ultimata makten som han så gärna vill ha.

Harry är dock omedveten om att hans öde redan har bestämts av hans förflutna, på den ödesdigra dagen när han blev pojken som överlevde. Harry är inte längre en liten pojke, och han närmar sig den uppgift som han blivit förberedd för ända sedan han satte ned fötterna på Hogwarts för första gången – den ultimata fighten mot Voldemort.

Nu blir det att ta en snabb dusch och sen på med kläder, ska hinna med middag före bion och det snöar ute så vill ha gott om tid på mig. Behöver inte fler brutna/blå-slagna kroppsdelar nu..

Har gjort en första hjälpen (rengöring, impregnering och putsat) på mina gamla vinterskor, får se om dom lyckas hålla snöslasket borta och fötterna torra. Till helgen/måndag vet ni någon som ska på skojakt.

About

No Comments

Leave a Comment