Älskar gratis gåvor med posten

Garnier Respons Nourishing Body Lotion och dry oil Mythic Olive

Garnier Respons Nourishing Body Lotion och dry oil Mythic Olive

Garnier Respons Nourishing Body Lotion och dry oil Mythic Olive

Igår kom två paketavier i brevlådan, en till maken och en till mig men eftersom det regnade hela eftermiddagen och kvällen ville jag inte gå och hämta ut paketen trots att jag var nyfiken så att jag höll på att dö..

Men den som väntar på något gott och tydligen gratis klarar vänta en dag, så idag blev båda avierna inlämnade och jag fick två paket från Finland! Det är nog faktiskt första gången det hänt, nyfiken som jag är slet jag upp båda paketen i bilen på väg till Ica (för att fylla på kyl & frys). Och döm om min förvåning när det var från Garnier som tack för att vi varit med i deras lojalitetsklubb, minns inte ens när den avslutades och jag skickade in bådas adresser. Längesedan, tror det kan ha varit i början av året?

Den fina papplådan fick jag och den innehöll en Garnier Respons Nourishing Body Lotion Mythic Olive och hårinpackningen Garnier Respons Mythic Olive Intensely Caring, makens paket innehöll samma lotion och en Garnier Respons Body Dry Oil Mythic Olive. Har helt missat den här produktserien med jungfruolivolja som är parabenfri från Garnier, de luktar gott och ser inbjudande ut!

Jag försöker i största möjliga mån undvika onödiga ämnen i mina hud- & hårdvårdsrutiner numera, äldre och klokare(?). Men det verkar svårt hitta innehållsförteckning på Garnier respons produkter, och jag vågar inte prova före jag läst igenom vad de innehåller för att undvika allergiska reaktioner.

About

No Comments

Leave a Comment