80DD

My fantastic Bra - lyxig pappkasse från Lindex

Jag ÄLSKAR när man får saker i pappers påsar som denna, känns så otroligt lyxigt!!

Ella M storlek 80DD från Lindex, 249 kr

Att det kan vara så svårt hitta bra bh:ar i storlek 80DD.. Det blev ytterligare en från Lindex idag, från Ella M med 3 hyskor i höjd i ryggen och bra i kuporna (skärning är verkligen viktigt för passformen) utan pushup effekt, pris 249 kr. Tacksam jag slipper gå till riktiga dyra underklädes butikerna åtminstone! Nu får inte ”hyllan” bli större..

About

3 Comments

 • Fia augusti 24, 2011 at 05:26 Reply

  Det där med att köpa BH tycker jag är ett helsike, brukar säga att kärnfysik är lättare. O jag med mina (ibland G-kupor) kan inte gå in i vilken butik som helst precis, o billigt är det inte heller =)

  Dock har det ju öppnat en BH-butik i byn, får väl ta mig dit nån dag o kolla =)

  Och jo, visst känns papperspåsar lite lyxigare =)

 • Pernilla Be augusti 24, 2011 at 07:20 Reply

  Snygg! Jag har samma storlek och samma problem. Lite värre faktiskt eftersom jag får ont av bygel så jag måste ha bh utan bygel. Ofta blir det sport-bh även till vardags pga det. Igår köpte jag fyra bh till Storasyster för samma pris som jag får en bh.

  mvh//pernilla be

  • Helen Holmberg september 5, 2011 at 23:43 Reply

   Nu har jag äntligen kommit till skott att börja läsa igenom alla bloggkomentarer och lägga till nya bloggar på googlereader. Så hoppas det är okej att jag prenumererar där på dig?

   Jag har redan märkt dilemmat med bh:ar, det är helt galet svårt att hitta bra och vill inte ens fundera på att hitta utan bygel! Ska kika på Gekås nästa gång jag är där och se hur utbudet ser ut, bra ha lite att byta med

   Och återigen klänningen klädde dig verkligen! Jag får kika igen på Gina ute på Väla och se om de har den i butiken, nyfiken på hur den ser ut på. Kul att du hittat in på min blogg, tacksam för alla kloka ord och peppande. Kram Helen

Leave a Comment