25e nu tack

Tack för era åsikter om glasögonen!! Och klart det är kul att “vinna” (2500 vinnare, men jag är superglad ändå)! Vill vara lite hemlighetsfull men dessa tre blev finalister igår kväll.. 25e borde jag få de nya bågarna om leveransinformationen i orderbekräftelsen (pust långa ord) stämmer. Super spännande!!!

Lensway brukar ha “tävling” (utlottning) av bågar någon gång i månaden via deras facebook sida, så är ni sugna kan ni ju prova lyckan också på facebook.com/lensway.se

Hoppas dom dyker upp före 28e för då kommer bror & brorsbarnen ner en vecka och hälsar på, vore kul “stajla” med nya brillor 😉 Ooh längtar så, fasters gosiga prinsessa och aik fan!

Febern har äntligen gett med sig helt nu, huvudvärken och illamåendet inte riktigt lika lätt övergånget (bläh) men doktorn sa jag skulle ha tålamod så jag får väl ha det då. Nu antibiotika och en tupplur.. Ha en fin dag alla läsare och tack för alla kommentarer.

Lensway modell Kam Dhillon KD3410

Från Lensway modell Kam Dhillon KD3410
färg grå

Lensway modell Ltede LT1407

Från Lensway modell Ltede LT1407
färg svart

Från Lensway modell Rip Curl VOMG72-9

Från Lensway modell Rip Curl VOMG72-9
färg brun

About

1 Comment

  • Cinderella oktober 21, 2011 at 18:02 Reply

    Tufft att du handlar glasögon på nätet! Just när det gäller glasögonbågar är jag så velig att jag nästan blir paralyserad, jag har svårt att gilla något endaste par…

    Hoppas du får en skön kväll!

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: