Vitt, vitt och bara vitt

IKEA Högblankt vitt kök

Nej, jag har inte gått och blivit tokig men jag måste ju erkänna att det här köket var SUPER läckert!! Det är väldigt, väldigt vitt och blankt men väldigt fräscht och kul med den runda svävande fläkten. Dock skulle jag bryta av med ett härligt chokladbrunt golv och färgglada detaljer själv..

Som ni kanske räknat ut var vi på Ikea idag 😉 Kikade först på Gallerix på jakt efter något, hörde ett rykte om halva priset på mina favorit tavlor.. Men det fanns inget på Väla 🙁 Kanske lika bra det, hade kanske länsat butiken annars!! hihi

Jordgubb cheesecake Köttbullar, potatis, brun sås och negerbulle

Farligt gå på IKEA med hungrig mage, blev ett besök i restaurangen.. Köttbullar en liten portion till mig och en mellan till Mr M, lyxade till med efterrätt också. Jag fegade på cheesecaken (dumma jag!) men jag smakade på M’s, smaskens 😉 Blev inget handlat på vårt besök, var mest ute för att kolla hur sakerna vi (läs jag) pusslat ihop som inredning för vår klädkammare såg ut på “riktigt”. Bilder på internet och skisser i 3d blir inte samma sak som att se och ta i dom på riktigt!

Klädstänger x 2 Klädstång och hyllplan Skenor och hyllplan

About

No Comments

Leave a Comment