Tidig födelsedagspresent till mig själv

image

image

Idag har jag inhandlat en tidig födelsedagspresent till mig själv 3x Jamie Oliver bestickset (och fyra glas till). Så jäkla nöjd!!

Har gått och sneglat, klämt och velat köpa besticken i ett par år nu men tyckt de skulle kosta för mycket. Men Coop hade ett väldigt bra erbjudande för medlemmar så löste in coop poäng och fick alla tre askarna helt gratis. Glasen kostade dock 199 kr, men ända sedan vi köpte 8 i julklapp till oss (mig & maken) 2014 har jag ångrat mig. Ett dussin, tolv känns mer rätt.

Så nu har jag ett dussin glas och bestick i Jamie Oliver design. Maken undrade spontant om nästa grej blir Jamie Oliver tallrikar men de har jag inte sett i Sverige.. Så tillsvidare äter vi vidare på vårt bröllopsporslin vi fick av mina föräldrar när vi gifte oss.

Och nej det är inte för det är Jamie Oliver på glas och bestick utan för att jag är svag för designen. Glasen påminner mycket om Iitala Lempi glasen, som jag var sugen på att köpa för en del år sedan (tror till och med att jag bloggade om det!). Men Jamie glasen är lite mindre grov i designen.

Så grattis på födelsedagen i förskott till mig. ❤

About

No Comments

Leave a Comment