Skrivbordspimpning

Mitt arbetsrum, lilla hemma kontoret hos Helen HolmbergMitt arbetsrum, lilla hemma kontoret hos Helen Holmberg

Sladdar omdragna, skrivbord städat, papper sorterade, tavlor som bytt plats och kommit upp för första gången sen flytt etc. Listan kan bli lång på allt som gjorts men det börjar bli bra, har dock inte riktigt haft tid blogga eftersom datorn varit i delar.

Oljemålning som går i grönt är ett lån av mina föräldrar och är ett original av Tong Wang, Rostavlan är målad av min farfar, tavlan med vit ram är ett tryck av MissTigri och en present från min vän Kalle. I tunna svarta ramen ett fotografi jag tagit i Helsingborg, den tjockare ramen är ett foto på mig, min syster och min yngsta storebror när vi var små. Har en hög med foto + anslagstavla som ska upp också men en sak i taget. Till höger om datorn finns ett 2 meter högt fönster om ni tycker det känns “bunker” det kom inte riktigt med på fotot bara.

Datorn är från 2008 och ett bygge av min sambo, skärmen, högtalare etc inköpta på elgiganten (undrar varför), skrivbordet är byggt av två VIKA AMON skivor från IKEA, en hörnskiva och en rak. Är skönt att ha “hörna” för då kan armarna vila mot skivan och man besparar sig belastningsskador i rygg, axlar etc. Träförvaringen (Moppe, också från IKEA) innehåller diverse pysselsaker och ovanpå blå krukor med pennor, penslar, etc. Högen till vänster om trälådorna är matlagningstidningar, recept och överst tre böcker från farmor. Min inspirationshög, måste ha böckerna från farmor nära dom betyder oerhört mycket för mig.

Skulle bara posta fotona snabbt.. Men nu vet ni hur jag har det i detaljer 😉

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: