Pysslat ihop nördiga julgranskulor 

I förra veckan hittade jag söta små julgranskulor att dekorera själv på Søstrene Grene, maken gillade idén. Så i söndags medan jag dekorerade julgranen som maken så snällt tagit fram medan jag tog sovmorgon pysslade han små julgranskulor! Jag valde ut en tomteversion av c3p0 som kommit med någon av Star Wars LEGO julkalendrarna, lite dekorsnö för att dölja häftmassan som håller gubben och pynta till så det känns juligt.

Och här har alla julgranskulorna med LEGOtema åkt upp i granen, lite pyssligt men jag har aldrig sett maken så engagerad i vårt julgranspysslande tidigare. Vad tycker ni, visst blev det en kul detalj i vårt smånördiga hem? Är man inte LEGO-fantast finns det många andra söta småsaker att sätta i kulorna! Hello Kitty figurer eller från något annat man tycker om, så länge de är mindre än 6 cm stora så går det nog fin fint.

About

1 Comment

  • En sorglig syn – Helen J. Holmberg februari 18, 2022 at 09:22 Reply

    […] helt oskyldig.. Det är bara nästan maken som adderat julpynt till julen 2017, LEGO julgranskulor (länk) och LEGO jultåget under själva granen, om jag inte lagt upp bilder/inlägg så finns det på […]

Leave a Comment