Överraskning från svärmor

födelsedagspresent från svärmor och bonus svärfar, fina second hand fynd att duka med från Rörstrands mm

födelsedagspresent från svärmor och bonus svärfar, fina second hand fynd att duka med från Rörstrands mm

I söndags eftermiddag när vi var iväg på konfirmation, överraskade svärmor mig med en hel korg full av presenter från henne och min bonus svärfar. En lite försenad 40årspresent, men väldigt mycket uppskattad ändå. Vi har medvetet valt bort stor 40årsfest, istället för att hyra lokal, fixa mat & dryck osv så åker vi bort i augusti.

Jag brukar aldrig själv längre (har gjort som ung med mina föräldrar) besöka antik/ second hand butiker, loppisar eller auktioner. Så det var extra kul att få en present med fina second hand fynd som valts ut just för mig. När jag är mer energisk ska jag ta finare närbilder på mina presenter, men just nu får ni nöja er med bilderna jag tog i söndags och la upp på instagram.

I den stora korgen (som jag tror kommer se väldigt vacker ut full med nybakade bullar, baguetter & bröd), fanns en vacker handvävd linneduk, 6 Rörstrand handmålade assietter i serien Elisabeth, i samma serie den fina syltburken (framtida kakburk), teakservettringar som matchar syltburkslocket och slutligen en söt liten kruka(?) i matchande färgskala.

Älskar tanken som lagts ner på att fixa presenten, nu krävs bara att jag och maken rumsterar om lite i köket så alla nya fina saker kan hitta in på rätt platser. Tror dock syltburken ska få stå framme på lämplig plats eller ovanpå köksskåpen, med eller utan kakor. Synd att gömma undan den i ett skåp där den inte syns, jag har tyvärr inga vitrinskåp.

Så vad tror ni, syltkakor i en syltburk borde väl bli bra invigning? Eller kanske några sega härliga cookies med choklad i.. Och tack än en gång för den fina presenten om ni hittar in på bloggen.

About

No Comments

Leave a Comment