Nytt till kontoret

Deadpool avengers

3022849-poster-p-2-star-wars-selfie

Joker-the-joker-14718836-1280-1024

Var helt slut i helgen efter mässan så blev inget bloggat då och idag har jag fått ett nytt spel – The Division…

Får helt enkelt sätta larm på klockan så jag inte glömmer bort småsaker som äta, sova, blogga och vara social med maken närmsta tiden! Helt hooked, men mer om spelet senare.

I lördags gjorde vi ett tidigt anländande till Scifiworlds scifi-mässa i Malmö, fyndade nya samlarfigurer till mig & maken. Gick och tittade, hade väldigt trevligt och umgicks med lite vänner som också var på mässan. En fullmatad nörd lördag från 9-18, minus matpaus på Emporia.

På mässan hittade jag två kul prints /posters som jag ville ha till vårt kontor, är trots allt jag som spenderar mest tid där (när jag bloggar & nätverkar på sociala medier, samt spelar spe). Så slog faktiskt till, det blev en Deadpool och en Darth Vader selfie. Badass och super evil filurer, maken tyckte en Joker passade in också. Jag är väldigt tveksam!

Men tror det blir kanon när jag väl hittar ramar som passar posters i storlek 42×60 cm. Verkar lite smått omöjligt, de ramar jag hittar är 40×50 eller 50×70 och då måste man få fatt i perfekt passepartout så det inte ser billigt ut. Men i värsta fall får rakblad och skärunderlägget åka fram och lite tålamod med IKEA Ribba ramen jag spanat in.

About

No Comments

Leave a Comment