Mitt lilla hemkontor

Det tog en del funderande och ikea besök innan jag hittade vad jag sökte, är man kräsen så är man 😉

Är väldigt nöjd med helheten och hur effektiv arbetsmiljön blivit, trots att den blivit mindre djup! Från 160x80cm till 120×60 + 40×60 men sen fick jag mycket volym genom de två smarta hyllorna ovanför istället.

Lyckades till och med få in en ny liten leksak ifrån sambons jobb, en multimaskin Epson Stylus DX8450.. Praktiskt kunna skriva ut publikationer mm för att se lättare 🙂 Den gamla skrivaren & scannern åkte i soporna för ett bra tag sedan, stora & fula och fungerade inte så bra längre – händer mycket på 7 år inom skrivar & scanner tekniken..

Arbetshörnan består av:
Bestå (dator, skrivarhylla – skrivbordsförlägning)
bredd 60cm x djup 40cm x höjd 64 cm ( satte hjul under för lätt åtkomst till dator & skrivare för service arbete)

Vika Amon (skrivbords skiva) bredd 120 x djup 60 cm
Vika Kaj (bordsben, varierbar höjd bra när jag har ryggproblem och vill stå) höjd 60 – 90 cm

Hyllor byggda av Bjärnum konsol 28cm djup och Järpen hyllplanLamporna heter Lack, perfekt ljus vid skärmen – inte för skarpt & vinklingsbara!
Lådor och tidskriftshållare ifrån serien Kassett, magnetlist heter Spontan – en till ska monteras upp. Jag tycker om att ha många bollar i luften, eller på väggen numera.. 119×28 cm.

Lilla Gizmo och Sex and The City boxen fick självklart följa med till min myshörna 😉 Nu drömmer jag bara om att få en ”lite” större skärm och jag är en väldigt nöjd flicka..
Den söta orkidén är äkta och kruka & blomma är faktiskt också ifrån ikea! Jag gillar mitt ikea jag.. hehe

About

No Comments

Leave a Comment