Ledig dag

Fuktig sommardag med fika utomhus

Sambon hade en schemaledig dag i onsdags, så vi passade på att uträtta lite ärenden och jag hann med en fika i den ej så existerande solen.

Shopping på ikea, kuddar, sommartäcken etc

IKEAs servis Strosa i mintgrönt stengods

Ett ikea besök där vi bara skulle titta lite på saker vi funderar på att införskaffa resulterade i shopping av inget som var på listan.. Händer det här alla ikea besökare? Kom hem med ny kudde till mig, två nya sommartäcke med värmegrad 1, ett par ramar till foton sambon skulle rama in i presenter, en dörr från fyndet (till vår höga bestå sektion) + två tallrikar från fyndet och en nattlampa till hallen. Vi som skulle titta på expedit hyllan som var på sommarrean.

Tallrikarna är från nya serien Strosa i mintgrön stengods, var lite skeptisk först till färgen men efter att ha prov ätit på dom är jag helt såld – vi måste ha minst en omgång hemma! Kändes riktigt somrigt med färgen och att tallriken är lite mindre i storlek är bara bra, då lägger man upp mindre portioner.

Det finns lite tankar om ommöblering, men jag laddar upp de bilderna imorgon. Och en bild på dörren på plats, blev himla nöjd. Så skönt slippa se allt småkrafs i bokhyllan. Är tyvärr ingen pedant så att gömma röran är perfekt.

About

No Comments

Leave a Comment