It’s all about me & him #kärlek #thebodyshop #jysk #kappahl #väla

meandhim

Hamnat i en harmonisk bubbla för tillfället, så glad över att må bättre – tacksam till läkaren som gav mig järntabletterna. Det är så lätt att ta en bra hälsa för given, man glömmer hur bra man har det när allt bara fungerar utan något gnissel i maskineriet!

Så för att fira har jag skämt bort mig själv lite sista dagarna, har inte haft något intresse av det på väldigt länge. Och inte firar jag med mat eller gottis, utan med lyxiga små saker 😉

WILD ARGAN OIL BODY BUTTER WILD ARGAN OIL BODY LOTION 250ML WILD ARGAN OIL SHOWER GEL 250ML

Fynd från Body Shops medlemsdagar (fick medlemskap av maken + body butter på alla hjärtansdag), men nu blev det en till, en lotion och en lyxig duschkräm. Jag kommer lukta såå gott sen 😉 Kampanjpris på bodybuttern + rabatt på hela köpet, dubbla poäng mm. Så blev himla billigt, 364 kr och 100 kr i värdecheck pga poängen – ord.pris 425 kr!

Satinpåslakanset SOFIE beige Kronborg

Två set naturvita sängkläder i bomulls satin från Jysk, 100 kr totalt (nersatta + 100 kr rabatt från nyhetsbrev) att jämföra med ord.pris 598 kr.
Kudde 500g Fossflakes SUPERIOR 50x60

Två kuddar från Jysk, pris 100 kr för båda (nersatta + 100 kr rabatt från recension på sidan) mot ord.pris på 600 kr.

xlnt leggings svart 199 kr

Och svarta jersey leggings från KappAhl, 100 kr (nyöppningsrabatt på 25% och 50 kr värdecheck, 199 kr ord.pris). Väldigt nöjd, men nu är plånboken lite tommare igen..  😉

About

No Comments

Leave a Comment