I won’t worry my life away

Jason Mraz – The Remedy i bakgrunden och dagdrömmer lite.. Det är så mycket jag vill, jag vill det NU och fort ska det gå 😉

Jag är verkligen trött på vårt vardagsrum, Billy bokhyllorna har verkligen tjänat ut sitt syfte och soffan är en katastrof – sambon har levt i den och det syns!

<< Fatboy Original med Marimekko tyg. Istället för soffor när man ser på film eller efter en lång dag på kontoret – eller att bara mysa i 😉

Nya serien Stiby ifrån ikea är en fin förvaringshylla, minuset är alla öppna hyllorna (stök med allt som kommer stå framme på den) och lådorna som är stora och djupa.. Dessutom lite för dyr för min ekonomi med tanke på vad man får.

I morse vaknade jag lite före fem och satt en halvtimme i vardagsrummet och funderade.. Slutade med att jag tömde billy bokhyllan som innehöll media material och flytta om sofforna för att se hur rummets proportioner blir med en ny soffa.. Fördelen är att man inser hur mycket skit man har när man gör sånt här, hårdgallrade mina egna cd & dvd skivor och stoppade ner fint i papplådor medan jag la samlings album & sambons skivor i en pappers kasse för en andra sortering.

Det är lite jobbigt med allt man sparat/samlat på sig under sin livstid – det är många saker som ens varit ute ur hyllan sen vi flyttade in för lite drygt fyra år sen. Det är skönt att ha vågat börja slänga, de säger alltid på tv “släng, ge bort & sälj” och må bättre – det låter klyschigt men det är himla sant! Numera klarar jag knappt av att se “öppet stök”, ner i lådor och förvaras organiserat eller bara slängas ut direkt. (Sedan mars i år tror jag vi städat ihopa 10 sopsäckar med saker vi slängt rakt ut.. helt galet!!!)

 Jag är inte helt enig med mig själv om slutliga valet av möbler än, men det lär dröja ett tag innan vi ger oss på att fullfölja drömmarna så det gör inte så mycket. Först finns lite annat på prioriteringslistan tas itu med – tråkigt men så är livet ibland!

Dock har vi bestämt oss, det kommer bli en Kramfors soffa – inte om utan när *längtar*. Och den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge (jo, det gör man visst)..

Bilder nedan på lite småsaker som ska få bo i vardagsrummet snart 🙂

Fotoramar och Buddah tavlor från Hemtex, värmeljushållare från Gekås.

About

No Comments

Leave a Comment