Hästar, växter och nystädat kontor

Fredagen spenderade vi (mest maken) med att städa upp inne på vårt kontor/nördrum. Jag tömde hela skrivbordet, en chock att inse hur stort det är utan allt bråte (organiserat kaos vanligtvis). 

Vi hälsade på hos mina föräldrar där brorsonen var för ett helgbesök. Tydligen hade han fått syn på en bondgård i gästrummet i källaren så det plockade vi fram så han fick undersöka.. Det var dock inte en bondgård utan mitt My Little Pony Show stable jag fått i present under min barndom, fullmatat med äkta hästar och lite kopior. 

Maken förvånade mig med att köpa två fredskallor och en svärmorsdröm till lägenheten. Tror inte vi haft levande krukväxter sedan före vi flyttade in och det är nu sex årsedan. 

Var inte det bästa ljuset att försöka fånga våra nya inneboende men de är redan ett uppskattat sällskap. 

Både fredskalla och svärmorsdröm finns med på Astma- & allergiförbundets lista av allergivänligt växter. Dessutom är de bra på att bryta ner giftiga ämnen i luften.

Till middag blev det en gammal favorit, marinerade minutstrimlor från Kronfågel i Maui-Licious såsen. Sedan provade vi potatisgratäng från Ica (väldigt menlös smaksättning), Rydbergs bearnaise och lite vitlöksbröd från Hatting. Varit så jäkla sugen på vitlöksbröd ett bra tag nu, livsfarligt att ha liggande i frysen. Tror jag åt mest kyckling och bröd.. 😊

About

No Comments

Leave a Comment