Ett Harry Potter rum för vuxna

Snyggt badrum med DIY Danie farmhouse stil, renovering, youtube video

En av mina favorit youtuber är kanadensiska Danie Berger även känd som DIY Danie (länk), hon har en otroligt skön stil lite bohemisk farmhouse blandad med nördigt. Hon gör verkligen allt, ifrån små renoveringsprojekt till hela rumsrenoveringar.

Hennes videos är lättsamma, inspirerande och känns inte massproducerade, hon är en skön kontrast till mycket av inrednings- renoveringsvideos utbudet som finns på tv- streamingkanaler och youtube. 

Youtube profilen DIY Danie designar och renoverar ett sovrum till en Harry Potter dröm för vuxna
Youtube profilen DIY Danie designar och renoverar ett sovrum till en Harry Potter dröm för vuxna
Youtube profilen DIY Danie designar och renoverar ett sovrum till en Harry Potter dröm för vuxna

Ett av mina personliga favoritprojekt är hennes Harry Potter rum åt en vuxen kvinna, det här rummet skulle kunna ha varit gjort åt mig! En skön blandning av möbelstilar, som ändå binds ihop med detaljerna i rummet. 

Att inte bara köpa alla möbler helt nya utan att möbler från före renoveringen görs vid, målas om, anpassas så de passar in i helheten, loppis fynd, nördiga samlarsaker från Harry Potter världen. 

Jag älskar det och skulle kunna flytta in direkt, tycker om färgskalan med även om jag brukar undvika guldtoner så passar det perfekt in här. 

Hennes serie som fokuserar på renoveringen av hennes hem inköpt för något år sedan är helt fantastisk med. Hur man med enkla medel och mycket tid samt tålamod kan renovera utan att det kostar miljarder eller att allt åker ut  kan skapa ett personligt och fint hem. 

Har länkat med filmerna från när hon renoverar sitt badrum på ovanvåningen, från lila pastell till ett varmt och ombonat badrum jag drömmer om att ha. Så fint, personligt och unikt. 

Hoppas att ni tycker om när jag delar med mig av lite annat än bara mat, för jag tycker det är skoj att få dela med mig av mina tips. 

About

No Comments

Leave a Comment