Dag 13 – bygger en Star Wars lampa?

Dag 13 i 80talshuset och vi monterar ihop IKEA PS 2014 lampan även kallad Star Wars death star lampa

Vi närmade oss den stora flyttdagen så vi fick ta lite paus från att måla i huset och istället fokusera på att packa ner det i lägenheten som inte redan var nerpackat, allt det som behövts för att klara oss dagligen. Vi körde några vändor till huset med saker och medan vi väntade på första amazon beställningen till huset passade vi på att bygga vår första lampa till huset. 

Tidigare i år när IKEA hade Family erbjudande på deras nya svart ”Star Wars Death Star” lampa IKEA PS 2014, så jag kunde inte motstå köpa den när den kostade halva priset bara. Kommer bli en kul detalj, speciellt när vi sätter i en smart glödlampa från Philips Wiz så man kan justera färg och ljusstyrka som man själv önskar.

Taklampa till hallen i svart

Till slut kom leveransen från Amazon med tre taklampor till hallen, små nätta i svartlackerad metall. Ville ha något som inte tog så mycket höjd i hallen då vi gått från höga tak till 245 cm, ville även ha en lampa som bröt av den vita panelen i taket och som skulle vara lätt att städa. Jag har sett tillräckligt många dammiga och fulla av insekter plafonder så det var ett stort nej för mig, så när vi packade upp lamporna blev jag så glad. De var precis vad jag hade tänkt mig, längtar efter att få visa hur de ser ut monterade och på plats. 

About

No Comments

Leave a Comment