Brunnsgränd 3, Gamla Stan

Lägenhet i 1600tals byggnad i Gamla Stan till salu på booli.se (http://www.skeppsholmen.se/stockholm/). Hade gärna flyttat in, ser otroligt mysigt ut!! Och annorlunda.. Och om mindre än fyra dagar är jag i huvudstaden och kanske går förbi mitt framtida hem (maila mig för information om vart nycklarna ska skickas, hihi 😉 )

Brunnsgränd 3, Gamla Stan

Brunnsgränd 3, Gamla Stan

Brunnsgränd 3, Gamla Stan

Brunnsgränd 3, Gamla Stan

About

2 Comments

  • Flora oktober 1, 2011 at 09:42 Reply

    Ja det såg fint ut men jag bor bra, däremot så blev jag inspirerad av din viktminskning och det var på så sätt jag hitta hit.
    På tis börjar jag min egen krympningsresa och jag antar jag tittar in och hämtar mer inspiration när det känns jobbigt för jag antar att det kommer det göra eller?

    • Helen Holmberg oktober 1, 2011 at 21:51 Reply

      Jo det är inte lätt att gå ner i vikt, alla ögonblick och stunder när man vill ha saker.. Eller socker avvänjning, humöret som inte riktigt är så charmigt och omvärlden som ska behöva stå ut med en.. Huvudvärker etc. Fast oavsett allt det där så är det faktiskt värt det!!! Jag är på långa vägar klar men dessa 30 kg mindre gör verkligen mycket för livskvalitén!!! Lovar försöka peppa så gott jag kan i din resa.

Leave a Comment