Tvätta tvätten idag eller gå naken imorgon

Trots ivriga försök att få vårt badrum att kännas inbjudande har det inte gått så bra, det är litet och är ett klassiskt hyresbadrum från början av 90talet. Helt enkelt en plats där våtrumstapeter, fula skarvar, tidigare hyresgästers hål i väggar finns kvar..

När tvättmaskinen flyttade in var det temporärt fint på badrummet, sedan kom vardagen och bristen på energi/ ork och lust. Så nu är det ganska deprimerande med ett smutsigt duschdrapperi som sett sina bästa dagar, drömmen om att ha alla badlakan i samma färg kom av sig. Och tvättkorgen är en shoppingpåse från Tyskland.

Det vore rätt bra läge att uppdatera badrummet inför sommaren 2017 med lite fina nyheter från Hemtex. De firar sin nya webbshop med att ha 20% rabatt på alla ordinarie priser, gäller dock endast online.

Tvålpumpen är en riktigt smart modell, den sparar två åt en genom att pumpa ut skum. Jag vet det låter lite galet men efter att ha provat Palmolives nya tvålar så vet jag att det faktiskt funkar och det skulle se roligare ut på badrummet med en enfärgad tvålpump än en med reklamtryck (men vit hade varit snyggare)..

Det fanns som sagt en period när jag drömde om att vi skulle bara ha vita badlakan, så som det är på hotell. Det funkade mindre bra när alla har gett oss badlakan i hela regnbågens färgskala och favoritbadlakanet är ett reklambadlakan från Samsung för att det är gigantiskt (150×90 så man kan snurra in hela min runda kropp). Men jag såg att Hemtex faktiskt har badlakan upp till 150×90 cm och tvättkorgen har skön pik åt en när man inte orkar ta itu med smutstvätten.

Laundry TODAY or naked tomorrow
Gör tvätten IDAG eller gå naken imorgon.

Sån tur att jag gjorde en del tvätt i helgen, så jag slipper gå naken idag när jag tvättar nästa omgång kläder och efter det sängkläder. Får se om jag kan mjuka upp maken till idéen om lite nytt i badrummet under helgen (det är inte söndag än  😉 ).

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: