Älskar inredningsprojekt #inredning #projekt #roomsketcher

vardagsrum projekt 2014

Håller på att städa bort gamla projekt i min Roomsketcher projekt mapp, har tydligen lyckats fylla min kvot. Lite surt, kostar pengar få fler platser. Får väl skapa nytt konto i värsta fall, men fånigt att platserna är begränsade annars fantastiskt gratis verktyg att inreda i (förutom begränsningen på möbler).

Det här är bilder från när jag hjälpte en bekant planera upp hens ”omöblerbara” vardagsrum våren 2014. Var riktigt kul att få se fotona som var inredda efter mina skisser!! Och en lite cool känsla att tankegången fungerade på riktigt med, möblerna stämmer inte exakt men ni får en helhetskänsla ändå tror jag.

Just nu kliar det i fingrarna och jag har ritat om vår värdelösa klädkammare, dock dyrt med inredningen tycker jag. Tål att funderas på om man ska förvandla skitbunkern till ett praktiskt förvaringsrum där man kan hitta saker i.

Det har potenial med en takhöjd på 273 cm, rummet är 140 cm djupt och 158 cm brett. Inte mycket att hurra över men med höjden blir det en rätt bra volym ändå. Just nu innehåller den ett smalt linneskåp mittför dörren med en klädstång på var sida om dörren med ett hyllplan som håller stängerna uppe.

Har satt in ikea hyllan vi hade i hallen men det ger inte så mycket och vågar inte ha mycket tyngd på de två hyllplanen.Kan konstatera ännu en gång att järn medicinen börjar göra skillnad 😉 Ge mig färg, penslar, en bit golvmatta och inredning + power tools såååå..

kladkammare version 2

De svarta linjerna är klädstänger satta högst upp för säsongsplagg / kläder som används sällan. Hyllsystemet är IKEA Anton och lådorna är för att visualisera hyllinnehåll (ser så tråkigt ut med tomma hyllor).

About

3 Comments

 • Anne mars 10, 2015 at 15:01 Reply

  Hej Helen!
  Är helt ny här på din blogg! Vilken trevlig blandning av inlägg man hittade här! Jag såg din historia av ohälsa och kände igen mig i den. Fr 1999 – 2006 var jag väldigt handikappad av eksem över hela kroppen. Mitt liv sattes på hold kändes det som. 2006 ändrade jag min kost helt till naturligt glutenfri, var redan innan laktosfri sedan 1995. På ett par månader var eksemen helt läkta och jag fick känna mig frisk för första gången på 7-8 år. Från att ha kunnat hela apotekets sortiment av hudvård så använder jag nu bara ansiktskräm, använder inte ens kroppslotion på vintern. Så sent som 2004 hade överläkaren på hud, Akademiska i Uppsala, sagt mig att ”du behöver INTE tro att dina eksem beror på något du äter!” Astmamedicin tar jag endast vid förkylning i dag från att ha behövt använda den dagligen. Om du är intresserad av naturligt glutenfri kost så rekommenderar jag dig Facebookgruppen: Naturligt glutenfri. Du har ju min mailadress om du någon gång funderar över något så är du mer än välkommen att höra av dig.
  En stor kram till dig och önskan om bättre hälsa! Jag har vid snabb läsning hunnit se på vilken god väg du redan är mot ett gott liv!

 • CG mars 21, 2015 at 15:16 Reply

  Hej hej!
  Var har du laddat ner Roomsketcher? O vad kostar det?
  Håller på att planera för nytt kök o gillestugan 🙂

  Kram <3

  • Helen Holmberg mars 23, 2015 at 08:07 Reply

   Hej 🙂
   Roomsketcher är en hemsida, kika in på http://www.roomsketcher.se/

   Säg till om du vill ha lite inspirationstips, älskar att skapa skisser & designer! Kram & Ha en fin vecka nu

Leave a Comment