Trött på mitt kök

svart-kok-trottpamittnuvarande

Åh vad jag är trött på att inte nå till saker i våra köksskåp och vad är det för kass standard med skåp, skåp och skåp överallt. Det känns som att hur mycket jag än städar och organiserar så blir det aldrig riktigt bra och inte riktigt nöjd. Skulle önska att vi hade en full stor diskmaskin och utdragbar förvaring, vore underbart att ha ett par utdragbara skafferi skåp. En lättstädad induktionshäll och kompostkvarn i vasken vore önskvärt, samt ugnen i bra arbetshöjd med lucka som öppnas inåt rummet och inte fälls ner..

Har spenderat min vilotid med att bildgoogla kök, måste säga att jag gillar det här på bilderna som inte har överskåp (bortkastat på mig, hihi) och stora fönster för ljus insläpp när man bakar och lagar mat. Också är det svart.. Älskar det. Bilderna har jag lånat från Bomankök.

 

In English. I’m so sick and tired of my kitchen, it’s just hard to reach things and no matter how good I organize things it’s never good enough. I wish I had a kitchen like the one in the pictures, drawers instead of cabinets, oven in good height, black clean design and just all new. Pictures bored from Bomams kök.

About

No Comments

Leave a Comment