Torsdag

2014-05-01 21.05.06-blogg

2014-05-01 21.07.24-blogg

Världens sämsta bildkvalité men god mat, helstekta en ytterfilé penslad med grillolja  (santa marias garlic) och serverade med (alltid laktosfri) potatisgratäng. Stekte färg och yta på köttet sedan fick det gå klart under locket på spisen tills innertemperaturen var ca 68 grader (älskar vår kökstermometer!). Lät köttet vila en stund och skar sedan tunna skivor som serverades ihop med lite bearnaise och gratängen. Somrigt och ljuvligt även om vi inte hade en uteplats att avnjuta det på.

In English. For thursday dinner I made pork tenderloin with a potato gratin (lactose free ofc), the pork I coated with a thick layer of garlic bbq oil and fryed untill it had a nice color all around. Then I let it finish under a lid, I served it together with a bearnaise. Easy and tasty.

About

1 Comment

  • Tweety maj 4, 2014 at 21:34 Reply

    Hej, hoppas allt är bra med dig. Vet du var man kan hitta på sin blogg “unika besökare” kram

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: